Pretraga

Upišete li ove pripreme za maturu, možete osvojiti i stipendiju, a još kratko su na popustu

A- A+

Državna matura sve je bliže, a vremena za pripremu sve je manje… Ipak, ne brini. Uz Algebru još uvijek stigneš sve naučiti. Prijavi se na njihove pripreme za maturu do 24. ožujka i ostvari 20% popusta, a automatski ulaziš i u natječaj za stipendiju kojom nagrađuju one s najboljim rezultatom na maturi.

dan ludih cijena algebra

Upiši Algebrine pripreme s popustom najkasnije do 24. ožujka kada se održava njihov posljednji Dan ludih cijena | Foto: Promo

A ako želiš ostvariti 20% popusta, tada samo moraš požuriti i upisati Algebrine pripreme najkasnije do 24. 3. 2022., kada se održava i njihov posljednji Dan ludih cijena u ovoj školskoj godini. Popust se odnosi na bilo koji ciklus priprema, pakete ili pojedinačne predmete, u ovoj školskoj godini. Posjeti stranicu Dana ludih cijena klikom ovdje i saznaj kako možeš ostvariti 20% popusta na pripreme!

Kako će izgledati pripreme?

Algebrine pripreme održavaju se ove školske godine još u učionicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te u online live formatu za sve one kojima je draže pripremati se za maturu iz udobnosti vlastitog doma.

Zadnji cjeloviti ciklus priprema za maturu u Algebri kreće 19. 4. 2022., a predavanja su raspoređena za vrijeme proljetnih praznika i vikendima (subota i nedjelja) do početka ispita državne mature. Za one koji se odlučuju na online format priprema, on također kreće 19. travnja ali se održava u dva dijela – za vrijeme proljetnih praznika i nakon završetka nastave maturantima (u svibnju).

Svi polaznici sudjeluju u natječaju za stipendiju

Osim što pomaže maturantima da ostvare željene rezultate na državnoj maturi, Algebra im omogućuje i sudjelovanje u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost”. U suradnji s partnerima – OTP bankom i Autoškolom Marvix – dodjeljuju se stipendije onima koji su se za maturu pripremali u Algebri, a potom postigli najbolje uspjehe na ispitu državne mature.

Za sve koji žele provjeriti svoje znanje potrebno za polaganje državne mature, Algebra nudi i besplatno polaganje probnih ispita mature u Hrvatskoj. Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je u posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata. Sljedeći probni ispit mature, i to iz matematike, polaže se ovu nedjelju, 20. 3. 2022. Prijavi se ovdje i testiraj svoje znanje.

Budi dio pozitivne statistike – 97% polaznika Algebrinih priprema upisuje željeni fakultet u prvom roku! Ne gubi dragocjeno vrijeme. Požuri s rezervacijom svog popusta ovdje, kreni s pripremama i rasturi na maturi!

maturantica uči politiku i gospodarstvo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap