Pretraga

Upoznajte studijske programe Sveučilišta Sjever na Danu otvorenih vrata

A- A+

Jedan grad na sjeveru Hrvatske iz godine u godinu privlači sve više studenata te se s vremenom pretvorio u pravi studentski grad. Riječ je o Varaždinu, a Sveučilište Sjever koje se tamo smjestilo posebno za buduće studente otvara svoje vrata. Naime, svi maturanti i ostali zainteresirani mogu se uputiti u Sveučilišni centar Varaždin 11. travnja i otkriti kako je to biti student Sveučilišta Sjever.

Na Sveučilištu Sjever u Sveučilišnom centru Varaždin, u četvrtak, 11. travnja 2019. godine održat će se Dan otvorenih vrata čiji će se program odvijati u vremenu od 11.30 do 16.30 sati.

Svečano otvorenje bit će u 12 sati i 30 minuta, na kojem će izv.prof.dr.sc. Damir Vusić, prorektor Sveučilišnog centra Varaždin predstaviti rad Sveučilišnog centra Varaždin, dok će ostali govornici predstaviti studijske programe, novosti na Sveučilištu Sjever te aktivnosti namijenjene budućim studentima – od studentskog zbora do Saveza sportskih udruga Sveučilišta Sjever te brojnih drugih aktivnosti.

Najzanimljiviji dio Dana otvorenih vrata svakako su radionice koje će održati nastavnici i studenti. Učenici će tijekom zanimljivog programa koji uključuje više od 25 radionica različitog sadržaja moći upoznati studijske programe koji se izvode u Sveučilišnom centru Varaždin – elektrotehniku, graditeljstvo, multimediju, strojarstvo, sestrinstvo, mehatroniku, ekonomiju, odnose s javnostima te fizioterapija.

U sklopu događanja učenici, ali i ostali zainteresirani posjetitelji će moći zaigrati interaktivni kviz Kahoot i osvojiti nagrade te razgledati digitalnu virtualnu izložbu završnih i diplomskih radova. Učenici će se upoznati s mogućnostima međunarodne razmjene i studiranja u inozemstvu, popričati sa sadašnjim studentima o njihovom osobnom iskustvu studiranja te upoznati virtualni svijet na Sveučilištu Sjever i još brojne druge radionice i aktivnosti.

Program Dana otvorenih vrata Sveučilišta Sjever

Dan otvorenih vrata namijenjen je prije svega maturantima i učenicima srednjih škola pred kojima je važna životna odluka – izbor studija na kojem će nastaviti svoje školovanje. Ujedno Sveučilište Sjever otvara vrata i njihovim roditeljima, nastavnicima i ostalim učenicima, svima koji žele saznati više o samom Sveučilištu, posebice Sveučilišnom centru Varaždin.

Upoznajte studijske programe Sveučilišta Sjever na Danu otvorenih vrata
Share via
Copy link
Powered by Social Snap