Pretraga

[Video] Iz NCVVO-a su nam ekskluzivno otkrili sve o novom digitalnom alatu koji omogućuje uvid u zadatke mature

A- A+

U suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja pokrenuli smo seriju podcasta na temu državne mature pod nazivom “U centru mature”. U četvrtom podcastu iz tog serijala ugostili smo Hrvoja Mladinića, načelnika informacijsko-računalnog odjela NCVVO-a. Ekskluzivno nam je otkrio alat koji je osmislio NCVVO, a pomoću kojeg će maturanti i svi ostali zainteresirani jednostavno moći vidjeti ispite i zadatke iz mature, primjere riješenih i ispravljenih ispita i slično. Sustav će uskoro biti dostupan svima.

Hrvoje Mladinić, načelnik informacijsko-računalnog odjela NCVVO-a, gostovao je u našem podcastu “U centru mature”

Hrvoje Mladinić iz NCVVO otkrio nam je sve o novom alatu koji je razvijen da bi se učenicima i nastavnicima omogućio uvid u sve zadatke državne mature, ali i rješenja tih zadataka te način na koji su bodovana.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Iz NCVVO-a u našem podcastu otkrili da će matura iz Matematike zbog štrajka biti nešto lakša

– Namjera nam je u ponedjeljak pustiti na korištenje dio materijala, a dio će se puniti i nadograđivati praktički svakdonevno i to će biti repozitorij i učenicima i nastavnicima, otkrio nam je Hrvoje Mladinić.

To će biti jako korisno za učenike koji će moći vidjeti i primjere učeničkih odgovora koji su ocijenjeni, pa će maturanti moći vidjeti koji su dobri primjeri riješenih zadataka, kako se što boduje, koje su najčešće greške…

Otkrio nam je i o kakvim je točno zadacima riječ, ali i još važnije, pokazao nam je kako to sve zapravo izgleda, što možete vidjeti u našem podcastu.

Za više zanimljivog sadržaja pretplatite se na naš YouTube kanal.

[Video] Iz NCVVO-a su nam ekskluzivno otkrili sve o novom digitalnom alatu koji omogućuje uvid u zadatke mature
Share via
Copy link
Powered by Social Snap