Putovanje u Nizozemsku kao odgovor na brojna pitanja o studiranju u inozemstvu

Želiš studirati u inozemstvu, ali od previše neodgovorenih pitanja koja imaš bojiš se ozbiljno razmišljati o tome? Misliš da ti ‘guglanje’ nije dovoljno za potpuno informiranje o studijima vani? Integral Edukacijski Programi su došli do jedne super ideje za sve one koji planiraju studij vani. Organiziraju putovanje i posjet inozemnim sveučilištima! Ovoga puta vode zainteresirane u Nizozemsku u posjet trima sveučilištima.

Što kažeš na priliku da posjetiš neka inozemna sveučilišta, među kojima se nalaze i ona sveučilišta na koja si bacio oko? Upravo to nudi IntegralEdu, savjetnik no.1 za obrazovanje u inozemstvu. Ova ekipa organizira posjet trima vrhunskim nizozemskim sveučilištima – Tilburg University, Hague UAS i Fontys UAS.

Ako si maturant i planiraš upisati preddiplomski studij na jednom od ovih sveučilišta sljedeće godine, rezerviraj datume od 29. listopada do 1. studenog kako bi sve saznao na licu mjesta! Ovo putovanje sastoji se od razgledavanja sveučilišnih kampusa, razgovora s predavačima i hrvatskim studentima. Tako ćeš imati priliku saznati pune informacije o nizozemskom obrazovnom sustavu i upoznati se s mogućnostima stažiranja te projektima na kojima rade studenti. Sve što ti se trenutno čini zbunjujuće, imati ćeš priliku ispitati i na temelju toga donijeti prave odluke.

Agencija IntegralEdu osigurava besplatan smještaj u Nizozemskoj i minimalno jedan besplatan obrok dnevno, a na tebi je da se pobrineš za zrakoplovnu kartu i osiguraš si džeparac koji ćeš trošiti dok si tamo. Kao pratnja ide tim obrazovnih savjetnika za obrazovanje, koji će biti i svojevrsni vodiči na navedena tri sveučilišta. Broj putnika u Nizozemsku je ograničen, stoga požuri s prijavom. Prijaviti se možeš do 15. listopada.

No, prije samog polaska, imati ćeš priliku i informirati se o samom putovanju. Prezentacija putovanja održat će se u četvrtak 4. listopada u 17 sati u uredu IntegralEdu na adresi Pierottijeva 5 u Zagrebu. Do tada više informacija, kao što je plan puta ili upute za rezervaciju karata, možeš pronaći na Facebook eventu ili na webu IntegralEdu.

Odgovori