Sutra se održava najbrojnija probna matura u Hrvatskoj

Otvoreno učilište Algebra u nedjelju, 26. ožujka 2017., u Zagrebu provodi probne ispite namijenjene maturantima. Radi se o najvećem probnom testiranju koje prethodi maturi, za koje je u Zagrebu trenutačno prijavljeno više od 2000 maturanata koji besplatno dolaze provjeriti svoje znanje. Dan ranije, velik će broj maturanata pisati probne ispite u sedam hrvatskih gradova i jednom bosanskohercegovačkom. 

foto: PR

Inače, probni ispit piše se po svim pravilima mature (jedino je vrijeme rješavanja prilagođeno količini i odabiru ispitnih zadataka), što znači da će maturanti koji pristupe ovom dobrovoljnom testiranju doživjeti pravo iskustvo kakvo ih čeka nekoliko mjeseci kasnije.

Otvorene prijave za besplatnu Probnu maturu na Algebri

Mnogi su maturanti prošle godine iskoristili ovu priliku kako bi se bolje pripremili za važan ispit u svome životu, što je i glavni razlog zašto Otvoreno učilište Algebra organizira ovakva, najveća pripremna testiranja za maturante.

Ove godine se simulacija mature održava 25. ožujka u Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Šibeniku, te Travniku u BiH, odnosno 26. ožujka u Zagrebu.

Svake se godine na ove probne ispite prijavi ukupno oko 5000 učenika koji rješavaju više od 10.000 ispita.

Odgovori