Teslini pokusi i munje u subotu će zatresti zagrebački FER

Ako ste se ikada zapitali kako izgleda i što nudi Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu – subota je dan za vas. Na Danu otvorenih vrata FER-ovci će zainteresiranima predstaviti svoj rad te ih upoznati s Fakultetom i prilikama koje studij nudi.

Foto: Antun Mezulić|srednja.hr

Ovogodišnji Dan otvorenih vrata FER-a, na kojem će posjetitelji imati
priliku upoznati se sa svim zanimljivostima i inovacijama iz područja
elektrotehnike i računarstva, održat će se u subotu 19. studenoga 2016.
od 10 do 16 sati.

Smotra Sveučilišta kreće u četvrtak: Posjetitelje očekuju novi sadržaji

Uz prezentaciju fakulteta i studijskih programa, posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku upoznati se s nizom znanstvenih istraživanja i projekata, s radom studentskih i stručnih udruga koje djeluju na fakultetu te vidjeti i isprobati čitav niz izuma i tehnologija iz područja elektrotehnike i računarstva koje su osmislili i razvili djelatnici i studenti FER-a u posljednjih nekoliko godina. Zainteresirani će moći posjetiti i laboratorije fakulteta te pogledati zanimljive pokuse od kojih se izdvajaju Teslini pokusi i munje, pokusi iz fizike i pokusi sa zvukom.

Na sva pitanja posjetitelji će moći dobiti odgovore od nastavnika, stručnoga osoblja i studenata FER-a, s još svježim dojmovima studiranja. Da studij na FER-u nije samo učenje pokazat će mnoge aktivne studentske udruge i klubovi koje djeluju na Fakultetu i promiču aktivnosti u raznim područjima.

Čitav program Dana otvorenih vrata FER-a dostupan je ovdje.

Odgovori