[VIDEO] Donosimo mnoštvo razloga zašto upisati zagrebački PBF

Nedavne afere sa salmonelom, kao i sve glasnije zagovaranje zdrave prehrane, kao temelja zdravog načina življenja, primjeri su područja, koja su u izravnom fokusu znanstvenog djelovanja stručnjaka obrazovanih na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Dakle u području biotehnologije, prehrambene tehnologije i nutricionizma, PBF je vodeća znanstveno istraživačka i nastavna institucija u Hrvatskoj.

Screenshot: YouTube

Na tom fakultetu studira nešto više od 900 studenata, od čega (što će možda zanimati dečke) su 85% djevojke.  

Otkrijte na kojim hrvatskim fakultetima dominiraju cure, a na kojim dečki

Na PBF-u je moguće pohađati tri preddiplomska i pet diplomskih studija, a potom i dalje neposredno nastaviti studirati postdiplomski sveučilišni doktorski studij.

U promotivnom videu Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, koji dijelimo s vama, možete vidjeti niz od odgovora na pitanje ‘zašto baš ovaj fakultet upisati?’

S obzirom da fakultet raspolaže s nizom moderno opremljenih učionica i laboratorija, na njemu je moguće steći niz specifičnih praktičnih znanja i vještina.

U promotivnom videu, prikazani su i neki veliki gospodarski pogoni, u kojima svoje radno mjesto pronalaze, diplomanti ovog fakulteta.

Pogledajte detaljni promo video o PBF-u, a ako ste zbilja zainteresirani upisati ga, dođite i na Dan otvorenih vrata PBF-a, koji se održava 22. travnja u prostorijama fakulteta.

Predstavljanje svih ostalih javnih fakulteta u Hrvatskoj, potražite na ovoj poveznici.

Odgovori