Želite besplatne pripreme za državnu maturu? Imamo rješenje u Zagrebu

Učenici su trenutno u jednom od stresnijih razdoblja svog života. Velike životne odluke i uvijek premalo informacija ionako složen hrvatski obrazovni sustav čine još kompleksnijim. Državna matura iziskuje dodatni angažman, a pripreme su jedan od ključnih faktora za uspjeh.

Effectus – Studij financija i prava

Brojne pripreme za državnu maturu koje se učenicima nude na svakom koraku učenike provode kroz sve razrede i predmete od njihovog interesa. Veliki dio njih se i plaća, a mi smo pronašli besplatne.

Prijašnja iskustva s Effectusa – studija financija i prava, idu u prilog s profesorima koji detaljno prolaze kroz sve predmete priprema, te su uvijek dostupni za dodatna pitanja i odgovore kroz cijeli period trajanja.

Što pripreme uključuju i gdje se održavaju?

Program priprema za polaganje državne mature za sve učenike koji su odabrali predmete za upis ekonomskih i pravnih studija traje dva mjeseca, uključuje glavne predmete za upis i održava se u Zagrebu.

  • Trajanje: subotom, 4. ožujka – 29. travnja 2017.
  • Predmeti: Hrvatski jezik – A razina, Matematika – B razina, Engleski jezik – A razina
  • Lokacija: Effectus – Studij financija i prava, Trg J.F. Kennedy 2, Zagreb

“Na ovaj način potičemo maturante da pripremama pristupe odgovorno te se što kvalitetnije i uspješnije pripreme za polaganje državne mature. U interesu nam je srednjoškolcima pomoći pri upisu željenih fakulteta, a naravno nudimo i nekoliko naših smjerova koji uključuju ekonomiju i pravo u jednom.” – kratko su izjavili organizatori ovih priprema s Effectusa.

Effectus – Studij financija i prava

Dobra praksa srednjoškolaca od prošle godine

Prošle godine, tada srednjoškolci, a danas brucoši, ovu praksu fakulteta financija i prava su velikim brojem prijava potvrdili kao ispravan i efektan način priprema za državnu maturu. Zbog velikog interesa na ove pripreme i ograničenog broja mjesta, potrebno je uplatiti polog od 300,00 kuna po predmetu. U slučaju dolaznosti na pripreme od 75% i više, polaznicima se vraća sav novac. Sve je uređeno Ugovorom između polaznika i organizatora što se pokazalo kao dobra praksa za sve vrijedne učenike kojima se na način povrata sredstava omogući kvalitetno znanje i nikakav trošak, osim naravno vremena i volje.

Kako se prijaviti?

Prijave na ove pripreme idu putem on-line prijave na web stranici ovdje, nakon čega ćete dobiti korisničke podatke za ulaz u sustav digitalne referade. Unutar sustava digitalne referade nalazi se obavijest o daljnjem načinu prijave s detaljima, te Ugovor koji je potrebno popuniti u dva primjerka te dostaviti u studentsku službu Effectusa na Kennedyjev trg.

Do kada prijave traju?

Prijave su otvorene od 16. siječnja do popunjenja kvote, a najkasnije do 20. veljače 2017. godine.

Više informacija možete saznati na e-mail: referada@vsfp.eu ili broj telefona 01/611-7777.

Odgovori