Vježbaš za maturu i ne znaš riješiti neki zadatak? Evo kome se možeš obratiti za pomoć

Prije samo nekoliko dana matura je bila ‘dogodine’, a tvoje brige negdje daleko od tebe. No, onda je prošla i ta velika godišnja proslava i kratki praznici pa te školsko zvono za početak novog polugodišta probudilo kao ništa nikad prije. S time su se datumi polaganja mature približili, a pod svim tim pritiskom uzeo si i knjigu u ruke i počeo ‘grijati’ stolicu. I onda je došlo to jedno pitanje koje nisi znao riješiti, i od tad te proganja i u javi i u snu. Tvojim brigama tu je kraj, jer smo pronašli kome se možeš obratiti za pomoć!

Vrata ostatka tvog života su ispred tebe, a ključ kojim se ona otvaraju skriva se u položenoj državnoj maturi. Premda je došlo prebrzo i možda još uvijek misliš da nisi sasvim spreman, došlo je vrijeme priprema za maturu.

I dok vrtiš pitanja i zadatke s prošlih matura, sigurno si došao do nekog zadatka koji ti se čini nerješivim! Do sad!

Naime, ekipa iz e-škola.hr odlučila je pomoći svima koji su se već krenuli pripremati za maturu. Pozivaju sve maturante da im pošalju najteže pitanje na koje su naišli, a oni će ga riješiti i objasniti kako se rješava – u videu!

To možete učiniti putem društvenih mreža. Jednostavno im je javite preko njihove Facebook stranice ili Instagram profila te prepišite ili slikajte zadatak iz matematike koji vam stvara muke. Oni će potom odabrat tri najteža zadatka te će ih profesor iz e-Škole riješiti  i u videu objasniti kako je došao do rješenja.

Inače, e-Škola nudi potpuno drugačiji način priprema za maturu. Osim što nude klasične pripreme s predavanjima u Zagrebu, nude i online predavanja koja možeš slušati bilo gdje da se nalaziš. Predavanja se odvijaju u stvarnom vremenu, a možeš ih gledati do 24 sata nakon što su se održala. Više i ovom tipu priprema možeš saznati ovdje.

Teške zadatke možeš poslati u inbox na Facebook stranici e-Škole ili na Instagram profilu e-Škole.

Odgovori