Pretraga

Želiš studirati u Engleskoj? Onda je ovo putovanje baš za tebe

A- A+

Ozbiljno razmišljaš o studiju u Engleskoj, ali misliš da nemaš dovoljno informacija? Smatraš kako se ne možeš skroz osloniti na ono što pronalaziš na Internetu? Možda je pravo rješenje za tebe putovanje u Englesku, točno na sveučilište koje želiš upisati. To možeš uz pomoć agencije Integral Edukacijski Programi, koja ponovno organizira putovanje i posjetu sveučilištima. Ovoga puta zainteresirane vode u Englesku!

Benjamin Davies on Unsplash

Razmišljaš o ispijanju crnog čaja s mlijekom dok pripremaš seminare na engleskom? Tako bi, otprilike, izgledalo studiranje u Engleskoj. Ako ti je to velika želja, priključi se putovanju u Englesku koje organizira agencija Integral Edukacijski Programi, a tijekom kojega će se posjetiti dva sveučilišta na tri kampusa. Riječ je o Coventry University i London South Bank University.

S Integral Edukacijskim Programima smo već dva puta išli na slično putovanje, ono u Nizozemsku, a kao i maturanti koji su putovali s nama, možemo ovo putovanje preporučiti svima koji planiraju studij u inozemstvu. Ovo putovanje ti pruža mogućnost da izbliza vidiš svoje buduće mjesto studiranja, porazgovaraš s profesorima i studentima sa sveučilišta koje želiš upisati, kušaš hranu koju ćeš jesti svaki dan i osjetiš ‘vibru’ države u kojoj ćeš provesti nekoliko godina.

Izdvojeni članak

Studiranje u inozemstvu: potez života ili gubljenje vremena? Donosimo priče onih koji su iskusili studiranje izvan Hrvatske

Putovanje u Englesku planirano je od 19. do 22. ožujka. Cijena putovanja je 250€, u što su uključeni troškovi avionske karte, smještaja u Coventryju i Londonu, doručak i ručak i vodstvo po sveučilištima. Na tebi je da dodatno pokriješ samo džeparac!

Grupa putuje u pratnji obrazovne savjetnice, a na svakom kampusu organizirana su predavanja i razgledavanje te susreti sa studentima. To je prilika koja se ne propušta jer možeš saznati sve što te zanima, od troškova smještaja, kvalitete i cijena hrane u menzama, zahtjevnosti studiranja do najboljeg mjesta za izlaske. Uz sve to dolazi osjećaj oduševljenja obrazovnim sustavom, izgledom sveučilišta, odnosu profesora i studenata i brojnim drugim stvarima!

IntegralEdu ima mnogo iskustva u savjetovanju studenata za studiranje u inozemstvu, a zbog toga ističu upravo Englesku kao top destinaciju za hrvatske studente. Obrazovanje u Velikoj Britaniji drugo je najbolje u svijetu, a prvo u Europi. Raznolikost programa je ogromna i svatko može pronaći nešto savršeno za sebe. Što je najbolje, svim studentima iz članica EU omogućeno je jednako financiranje studija kao i do sada, uz pomoć vladinih zajmova za pokrivanje cjelokupne školarine.

Požuri s prijavom za ovo putovanje, jer je broj mjesta ograničen. Ovo putovanje namijenjeno je isključivo klijentima agencije IntegralEdu koji prijavljuju jedno od dva sveučilišta koja će se posjetiti. Više informacija o ovom putovanju možeš dobiti na njihovoj web stranici.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap