Pretraga

Znamo da vam trebaju: Prijavite se za besplatne pripreme iz matematike na TVZ-u

A- A+

Tehničko veleučilište u Zagrebu i ove godine organizira besplatne pripreme za A razinu matematike na državnoj maturi. Za besplatne instrukcije mogu se prijaviti svi učenici koji su neki od studija TVZ-a prijavili kao svoj prvi, drugi ili treći izbor studiranja. Ukupno će učenicima ponuditi 64 besplatna sata priprema, raspoređenih kroz 16 subota. Pripreme će započeti 24. veljače i trajat će do 16. lipnja. Prijave su otvorene do početka priprema, a prijaviti se možete putem stranice cjelozivotno.tvz.hr ili na mail [email protected].

Foto: Pexels

S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

Prijaviti se mogu učenici kojima je TVZ prvi, drugi ili treći izbor

Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, potrebno je položiti ispit  A razine matematike. Zato i ove godine TVZ organizira besplatne pripreme za višu matematiku, i to za sve učenike koji izaberu jedan od studija Veleučilišta kao svoj prvi, drugi ili treći izbor.

Ukupno trajanje instrukcija je 64 sata, što je podijeljeno na 16 subota po 4 sata. Pripreme iz matematike počinju 24. veljače 2018. i traju do 16. lipnja, a prijave su otvorene do početka priprema. Termin održavanja je od 9 do 13 sati. Mjesto održavanja je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2.

Prijaviti se možete putem web stranice cjelozivotno.tvz.hr ili na e-mail [email protected].