Za 1 kunu putujte FlixBusom po Hrvatskoj i inozemstvu: Ne propustite ovu priliku

FlixBus poznat po ponudi povoljnih putovanja na europske destinacije, slavi treću obljetnicu uspješnog rada u Hrvatskoj. Tom prilikom, odlučili su sve počastiti kartama po više nego popularnim cijenama – za samo 1 kunu. Priliku za kupnju karata možete iskoristiti samo danas, u točno određenom vremenu.

Foto: Pixabay

FlixBus, koji danas posluje u 29 zemalja, prije tri godine u Zagrebu je formirao tvrtku i FlixBusovo sjedište za središnju i jugoistočnu Europu. 2016. u Hrvatskoj su krenuli iz četiri grada, Zagreba, Pule, Splita i Osijeka. Tri godine nakon početka poslovanja, FlixBus u Hrvatskoj ima 130 destinacija koje su povezane s čitavom njihovom europskom mrežom linija i destinacija.

Aplikacije koje morate skinuti na svoje mobitele pred putovanje

Tako Flix u Hrvatskoj broji 120 autobusa i 400-tinjak vozača, a u 2018. godini prevezli su oko 750 tisuća putnika, javlja Poslovni dnevnik.

Kako bi proslavili svoj treći rođendan, FlixBus odlučio je počastiti putnike kartama po više nego popularnim cijenama od samo 1 kune. Karte za 1 kunu mogu se kupiti danas, od 17 do 20 sati. Bitno je istaknuti da karte vrijede za domaća i inozemna putovanja i to između 16. rujna 2019. i 15. listopada 2019. 

Inače, poslujući u 29 zemalja, FlixBus je do danas prevezao više od 100 milijuna putnika na 2000 destinacija kroz 350 tisuća dnevnih autobusnih veza.

Odgovori