Pretraga

10 škola u Zagrebačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

Nakon provedenog ljetnog roka upisa u srednje škole, u programima diljem Zagrebačke županije slobodno je ostalo 191 mjesto. I dok se iščekuje jesenski upisni rok i početak nastave, donosimo popis škola koje su u toj županiji upisivali najbolji osmaši.

SŠ Vrbovec| foto: www.ssvrbovec.hr

S prosjekom bodova upisanih 78,75, prirodoslovno-matematička gimnazija Gimnazije Velika Gorica škola je koju su upisivali najbolji osmaši Zagrebačke županije. Prvi na listi imao je 80 bodova, a najmanji broj bodova upisanog u taj program iznosi 76,69.

Izdvojeni članak

10 zagrebačkih srednjih škola koje su upisali najbolji učenici

Pri samom vrhu ljestvice, na drugom mjestu, nalazi se program tehničar za računalstvo Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Prosjek ondje upisanih je 74,46 bodova. Treća na listi je opća gimnazija Srednje škole Vrbovec, gdje upisani u prosjeku imaju 73,82 boda.

Na popisu najboljih škola nalaze se još programi SŠ Dragutina Stražimira u Svetom Ivanu Zelini, SŠ Ivan Švear Ivanić Grad, Gimnazije A.G. Matoša Samobor i samoborske Srednje strukovne škole te Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina Velika Gorica.

 

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Zagrebačke županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 škola u Zagrebačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap