Pretraga

10 srednjih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

U prvim razredima srednjih škola Bjelovarsko-bilogorske županije ostalo je još 197 mjesta za jesenski rok. Oni koji žele iskoristiti tu priliku za upis, morat će pričekati 21. kolovoza, kada počinje online odabir škola. U međuvremenu, donosimo popis deset srednjoškolskih programa koje su u Bjelovarsko-bilogorskoj školi upisivali najbolji osmaši.

Gimnazija Bjelovar; screenshot: Google Maps

S prosjekom bodova upisanih u prvi razred koji iznosi 78,98, prirodoslovno-matematička gimnazija Gimnazije Bjelovar prva je na ljestvici škola koje su u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji upisali najbolji osmaši. Posljednji na upisnoj ljestvici imao je 73,37 bodova, a prvi 81 bod.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Inače, program opće gimnazije u istoj školi, zauzeo je teće mjesto na ljestvici škole koje su upisali najbolji. Prosjek bodova ondje upisanih iznosi 75,47 bodova.

Među dva smjera bjelovarske gimnazije ‘ugurao’ se jedan strukovni. Tako visoko drugo mjesto na ovom popisu zauzima smjer Medicinske škole Bjelovar, farmaceutski tehničar. Upisani u prvi razred imaju prosječno 77,98 bodova.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Bjelovarsko-bilogorske županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

Copy link
Powered by Social Snap