Pretraga

10 srednjih škola u Brodsko-posavskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

Nakon ljetnog roka upisa u srednje škole započeli smo sa serijom tekstova u kojima iznosimo podatke o tome koje su škole upisivali najbolji osmaši pojedinih županija. Na red je za tu analizu stigla Brodsko-posavska.

Klasična gimnazija fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti|foto: službena Facebook stranica škole

Klasična gimnazija, program Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića s pravom javnosti Slavonski Brod, srednja je koju su upisivali osmaši s najvišim brojem bodova u Brodsko-posavskoj županiji. Prosjek bodova ondje upisanih iznosi 79,41. Posljednji na listi imao je 77,50 bodova, a prvi 81 bod.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Na drugom mjestu programa koje su u ovoj županiji upisali najbolji je smjer medicinska sestra/tehničar u Srednjoj medicinskoj školi Slavonski Brod, s prosjekom upisanih 75,35 bodova. Treća je prirodoslovno-matematička gimnazija u Gimnaziji Matija Mesić Slavonski Brod. Prosječan broj bodova upisanih ‘prvašića’ jest 74,21 bod.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Brodsko-posavske županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.

Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 srednjih škola u Brodsko-posavskoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap