Pretraga

10 srednjih škola u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Ukupno 157 mjesta ostalo je nepopunjeno u srednjim školama diljem Dubrovačko-neretvanske županije. I dok oni koji se iz nekog razloga nisu upisali na ljetnom roku iščekuju jesenski, donosimo popis srednjoškolskih programa koje su u toj županiji upisali najbolji osmaši.

Gimnazija Metković|foto: www.gimnazija-metkovic.net

S prosjekom bodova upisanih od 78,60, prirodoslovno-matematička gimnazija Gimnazije Metković škola je koju su u Dubrovačko-neretvanskoj županiji upisali najbolji osmaši. Pritom je najmanji broj bodova upisanog 75,32 boda, a prvi na listu upisanih ima 80 bodova.

10 srednjih škola u Brodsko-posavskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

I na drugom se mjestu nalazi program prirodoslovno-matematičke gimnazije, a riječ je o programu Gimnazije Dubrovnik. Prosječan broj bodova ondje upisanih je 77,83 boda. Treći na ljestvici škola koje su upisali najbolji je program opće gimnazije također u Gimnaziji Dubrovnik, gdje upisani u prvi razred imaju prosječno 77,61 bod.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Dubrovačko-neretvanske županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 srednjih škola u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap