Pretraga

10 srednjih škola u Karlovačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

Nakon ljetnog upisnog roka u srednje započeli smo s objavom serije tekstova u kojima donosimo popis deset škola po županijama koje su upisali najbolji osmaši. Ovoga puta na redu je za analizu Karlovačka županija, u kojoj je, spomenimo i to, za jesenski rok upisa slobodno ostalo još 190 mjesta.

Tehnička škola Karlovac|screenshot: Google Maps

Prosječan broj bodova upisanih u prirodoslovno-matematičku gimnaziju Gimnazije Karlovac iznosio je 79,85, čime je taj srednjoškolski program na vrhu ljestvice onih koje su upisivali najbolji osmaši Karlovačke županije. Najmanji broj bodova upisanog u prvi razred iznosi 78,86, a prvi na listi imao je čak 80,85 bodova.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

I drugi je na ovoj top 10 ljestvici program Gimnazije Karlovac, a riječ je o prirodoslovnoj gimnaziji u koju upisani prosječno imaju 78,64 boda. Pri samom vrhu popisa nalazi se još i program opće gimnazije u Gimnaziji Karlovac, gdje je prosjek bodova upisanih 77,92 boda.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Karlovačke županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 srednjih škola u Karlovačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap