Pretraga

10 srednjih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali najbolji osmaši

A- A+

Ljetni upisni rok u srednje škole je iza nas, a od Ministarstva znanosti i obrazovanja zatražili smo podatke o tome koji je prosječan broj bodova upisanih u svaki od srednjoškolskih programa u Hrvatskoj. Podaci pokazuju da su u Krapinsko-zagorskoj županiji najbolji učenici, odnosno oni s najviše bodova, upisivali opću gimnaziju u Srednjoj školi Krapina.

www.ss-krapina.skole.hr

Ove godine na vrhu ljestvice srednjoškolskih programa koje su upisivali osmaši s najviše bodova u Krapinsko-zagorskoj županiji nalazi se Srednja škola Krapina i to njen program opće gimnazije. Prosječan broj bodova ondje upisanih je 79,16 dok je posljednji na listi imao 77,48 boda.

Drugo mjesto ljestvice zauzima Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok, prirodoslovno-matematička gimnazija. Upisani ondje imaju prosječno 77,94 bodova, dok je posljednji na listi imao 67,63 boda.

Osim gimnazijskih programa, u top 10 našli su se i tehničar za mehatroniku i tehničar za računarstvo.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici u Krapinsko-zagorskoj županiji. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najveći broj bodova upisanog u program i broj bodova posljednje rangiranog na ljestvici upisa.

Izvor: MZO

Uz pomoć našeg Kalkulatora bodova saznajte koliko bodova prilikom upisa možete očekivati. Na profilu svake srednje škole možete izračunati bodove koji su vam potrebni za upis baš te škole. Ovim kalkulatorom možete izračunati koliko ćete bodova imati na temelju ocjena iz osnovne škole, a možete i vidjeti koliko je minimalno bodova potrebno za upis škole te prosječan broj bodova upisanih učenika.

A u pronalasku srednje škole koja je baš za vas pomoći će vam i naše Online predstavljanje škola. Škole se predstavljaju kroz nekoliko rubrika: naziv škole, lokacija, kratki opis škole, povijest škole, uvjeti upisa, fotografija i video, kontakti.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap