Pretraga

10 srednjih škola u Požeško-slavonskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

U srednjim školama diljem Požeško-slavonske županije slobodno je za jesenski rok upisa u srednje ostalo 71 mjesto. I dok se iščekuje početak jesenskog upisnog roka, nastavljamo sa svojom serijom tekstova i donosimo popis škola koje su na ljetnom upisali najbolji osmaši te županije.

Gimnazija Požega; screenshot: Google Street View

U Požeško-slavonskoj županiji najviši prosjek bodova imali su učenici upisani u prvi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije u Gimnaziji Požega, čak 79,50. Posljednji na rang-listi upisanih u taj program imao je 77,61 bod, a prvi visoka 82 boda.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Na drugo mjesto ove ljestvice ‘zasjeo’ je program opće gimnazije u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti Požega. Upisani u prvi razred imali su prosječno 74,49 bodova. Treća je opća gimnazija, ponovno program Gimnazije Požega, s prosjekom upisanih 73,43 boda.

Na popisu srednjoškolskih programa koje su u Požeško-slavonskoj županiji upisivali najbolji učenici nalazi se čak pet strukovnih smjerova, a koji su to pogledajte u nastavku. U tablici je prvo navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

Copy link
Powered by Social Snap