Pretraga

10 srednjih škola u Virovitičko-podravskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

U školama diljem Virovitičko-podravske županije nakon ljetnog upisnog roka prazno je ostalo 97 mjesta. I dok se iščekuje jesenski rok upisa i početak nove školske godine, donosimo popis škola koje su u spomenutoj županiji upisivali najbolji osmaši.

Gimnazija Petra Preradovića Virovitica|screenshot: GoogleMaps

S prosječnim brojem bodova upisanih u prvi razred koji iznosi 76,57, klasična gimnazija u Klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Virovitici škola je koju su u Virovitičko-podravskoj županiji upisivali najbolji osmaši. Najmanji broj bodova ondje upisanog je 68,25, a najveći 81,00.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Istarskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Na ljestvici slijede ponovno dva gimnazijska programa. Drugi je tako program opće gimnazije u SŠ Marka Marulića Slatina, gdje je prosjek bodova upisanih 74,99, a treći program prirodoslovno-matematičke gimnazije u Gimnaziji Petra Preradovića u Virovitici gdje su upisani imali prosječno 74,18 bodova.

Čak četiri strukovna programa našla su se na popisu škola koje u Virovitičko-podravskoj županiji upisuju najbolji učenici, a koji su to možete vidjeti u tablici u nastavku. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa.


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 srednjih škola u Virovitičko-podravskoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap