Pretraga

10 srednjih škola u Vukovarsko-srijemskoj županiji koje su upisali najbolji učenici

A- A+

Vukovarsko-srijemska županija jedna  je od županija u čijim je srednjim školama nakon ljetnog upisnog roka ostalo najviše slobodnih mjesta, čak 432. I dok se iščekuje 21. kolovoz i početak jesenskog upisnog roka, donosimo deset škola koje su na ljetnom upisali najbolji osmaši te županije.

Gimnazija Županja; foto: http://gimnazija-zupanja.skole.hr/

Najviši prosječan roj bodova upisanih u neki srednjoškolski program Vukovarsko-srijemske županije imali su osmaši koji su se upisali u prirodoslovno-matematičku gimnaziju Gimnazije Matije Antuna Reljkovića u Vinkovcima. Prosjek bodova ondje upisanih iznosi 78,82, prvi na listi imao je 81,77 bodova, a posljednji 71,90 bodova.

Izdvojeni članak

10 srednjih škola u Sisačko-moslavačkoj županiji koje su upisali najbolji učenici

Drugi na ovoj ljestvici također je program Gimnazije Matije Antuna Reljkovića, opća gimnazija, gdje upisani prosječno imaju 77,74 boda.

Na ljestvici slijedi prirodoslovno-matematička gimnazija Gimnazije Županja, gdje je prosjek bodova upisanih 76,32 boda, a na ovome popisu nalazi se tek jedan strukovni smjer. Koji je to, pogledajte u nastavku.

U tablici je prvo navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa


Svoje bodove za upis željene srednje škole možete izračunati uz pomoć našeg kalkulatora bodova. Novosti vezane uz upise u srednje čitajte ovdje, a možete nas pratiti i na Instagram profilu @upisi_u_srednje.

10 srednjih škola u Vukovarsko-srijemskoj županiji koje su upisali najbolji učenici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap