Pretraga

10 srednjoškolskih programa u Koprivničko-križevačkoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

A- A+

Nakon što smo objavili popis srednjoškolskih programa s najvećim prosječnim brojem bodova upisanih na državnoj razini, na srednja.hr objavljujemo i takve liste po županijama. Red je došao na škole u Koprivničko-križevačkoj županiji. Prema podacima Ministarstva znanosti i obrazovanja, program koji su upisivali učenici s prosječno najvećim brojem bodova je prirodoslovno-matematički smjer u Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima.

Ilustracija: Pexels

Upisi u srednje škole u ljetnom roku su završeni te donosimo podatke prosječnom, najvećem i najmanjem broju bodova upisanih u svaki srednjoškolski program. Smjer s najvećim prosječnim brojem bodova u Koprivničko-križevačkoj županiji je prirodoslovno-matematička gimnazija u Gimnaziji Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima. Prosječni broj bodova iznosio je 77,74.

Na drugome mjestu je također program prirodoslovno-matematiče gimnazije u Gimnaziji ‘Fran Galović’ u Koprivnici. Prosječni broj bodova upisanih je iznosio 75,65. U top 10 našlo se i pet strukovnih smjerova. Na četvrtome mjestu je program tehničar za računalstvo u Obrtničkoj školi Koprivnica, gdje je prosječni broj bodova upisanih 74,55.

U nastavku možete vidjeti svih deset srednjoškolskih programa Koprivničko-križevačke županije s najvećim prosječnim brojem bodova upisanih. Nakon naziva škole i programa slijedi podatak o prosječnom, najvećem te najmanjem broju upisanoga u svaki od tih programa.

koprivničko križevačka županija

Izvor podataka: MZO

Kako izračunati bodove i doznati sve o školi koju želite upisati?

Uz pomoć našeg Kalkulatora bodova saznajte koliko bodova prilikom upisa možete očekivati. Na profilu svake srednje škole možete izračunati bodove koji su vam potrebni za upis baš te škole. Ovim kalkulatorom možete izračunati koliko ćete bodova imati na temelju ocjena iz osnovne škole, a možete i vidjeti koliko je minimalno bodova potrebno za upis škole te prosječan broj bodova upisanih učenika. Kako se koristi, pogledajte u videu:

@srednja_hr Provjerite hoćete li upisati željenu srednju školu! #srednjaskola #skola #kalkulator #srednjahr #upisusrednju #fyp #foryoupage @komar989 ♬ BGM perfect for item description – Mi-on(みおん)

A u pronalasku srednje škole koja je baš za vas pomoći će vam i naše Online predstavljanje škola. Škole se predstavljaju kroz nekoliko rubrika: naziv škole, lokacija, kratki opis škole, povijest škole, uvjeti upisa, fotografija i video, kontakti.

Kako se često u redakciji prisjetimo nekih zgoda i nezgoda iz srednje škole, naša iskustva odlučili smo ispričati u podcastu. Kako je izgledao odabir i upis u srednju, kako smo proveli prvi dan, tko je ‘fulao’ razred, kakva nam je ekipa tada bila te sve ono što se veže uz najljepše đačko doba, samo su neke teme o kojima smo pričali, snimku pogledajte ispod:

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap