Pretraga

20 stvari koje možeš raditi između hranjenja francuskom salatom

A- A+

11. Krenuti čitati lektiru, a onda se nakon dva sata uloviti kako skrolaš po Instagramu i dosađuješ se jer si sve to već vidio.

12. Pronaći papirić s prošlogodišnjim novogodišnjim odlukama, a onda urlati u suzama nad još jednom uzaludnom godinom u kojoj nisi postala influenserica.

13. Donijeti plan prehrane za sljedeću godinu u kojoj ćeš skinuti tih par kg viška, a onda otići do kuhinje polizati zdjele u kojima je tvoja mama radila čokoladnu kremu.

14. Rješavati testove inteligencije na internetu i umisliti da si toliki genijalac da ti ne treba škola. Nakon toga otići obavijestiti starce o tvojoj novoj ideji nakon čega dobivaš 10-minutnu dozu ruganja.

15. Posvađati se s cijelom obitelji jer ti seru što piješ previše proteina, ali gym is life.

16. Krenuti raditi DIY žvrljarije, a onda odustati nakon što si kihnula i sve šljokice otpuhnula po cijeloj svojoj sobi.

17. Snimiti TikTok video, editirati ga cijeli dan, a onda ga izbrisati nakon 5 minuta jer ipak nisi zadovoljna rezultatom.

18. Istisnuti si sve prištiće i još gore izgledati nego prije.

19. Ići s tatom u autopraonu pa se posvađati s njim oko pitanja imigranata na našim granicama.

20. Napraviti 10-minutni video sa svim glupim snimkama svoje obitelji koje imaš na mobu, kako bi im to poklonio za Božić i pokazao koliko ih ekšli voliš.

Copy link
Powered by Social Snap