Pretraga

5 načina kako od brata ili sestre sakriti novac koji ti je baka dala za rođendan

A- A+

U određenom razdoblju života, tamo negdje krajem osnovne škole, najbolji poklon koji možete dobiti postaje novac. No, svi oni koji imaju brata ili sestru znaju koliko je teško taj novac sačuvati, a budimo realni, bankama baš i nije za vjerovati. Pronašli smo super video u kojem je slikovito pojašnjeno kako sakriti novac od svih pohlepnih prstića u blizini.

Foto: pixabay

1. U sapunu. Tvrdi sapun košta samo par kuna, a za ovaj trik još vam je potrebna i električna bušilica s kojom ćete na desnoj ili lijevoj strani sapuna izbušiti rupu. Novčanicu umotajte u oblik cigarete i sakrijte u rupicu koju ćete zatvoriti ostacima od bušenja sapuna.

Izdvojeni članak

Ima lijeka: Ovo je najbolji način za uklanjanje žvakaće gume s odjeće

2. U tenisici/cipeli. Klasičan način skrivanja novca je u tenisici ili cipeli. No, to je dosta riskantno, osim ako novac ne sakrijete ispod zamjenjivog uloška cipele.

3. U čepu losiona (ili slične boce). Takvi su čepovi obično izraženi od više mogućih utora u koje možete sakriti presavijenu novčanicu, a ako to ispravno učinite losion možete koristiti bez da novčanica bude uništena.

4. U ambalaži starog ruža za usne. Ostatke ruža jednostavno iskopajte nožićem, novčanicu smotajte i spremite u ambalažu baš kao ruž. Ovaj način skrivanja novca možda neće biti učinkovit ako imate sestru koja vam krade šminku.

5. U tubi paste za zube. Pritom ne mislimo da novčanicu zapravo pokušate ugurati u tubu, već ju smotate u dno korištene ambalaže paste za zube.

Ako vam funkcioniranje nekog od ovih pet trikova nije poznato, sve o ovim maštovitim kasicama-prasicama doznajte iz videa u nastavku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap