Pretraga

Ako niste upali, ne brinite: U učeničke domove možete se upisati najesen, evo koliko je mjesta ostalo

A- A+

Objavljen je okvirni broj slobodnih mjesta u učeničkim domovima za jesenski upisni rok. Okvirno, za učenice je ostalo 291 prazno mjesto, a za učenike 299. Najviše ih je ostalo u Zagrebu. Učenici koji se žele upisati na jesenskom upisnom roku počinju se prijavljivati u sustav 28. kolovoza, a upisi će se održavati 2. i 5. rujna. Konačan broj slobodnih mjesta za jesenski upisni rok bit će objavljen prije početka jesenskog roka.

učenički dom

Foto: Nguyen Dang Hoang Nhu, Unsplash

Objavljen je okvirni broj slobodnih mjesta u učeničkim domovima za učenike koji će dom upisivati u jesenskom roku. Konačan broj slobodnih mjesta bit će objavljen prije početka jesenskog roka.

Rokovi za prijavu

Učenici će se moći prijavljivati u sustav od 28. kolovoza., a rok za dostavu dokumenacije kojom se dokazuje ostvarivanje dodatnih prava za upis je 30. kolovoza Završetak prijava je 31. kolovoza, a konačne ljestvice poretka bit će objavljene 2. rujna. Upisi u učeničke domove će se održati 2. i 5. rujna.

Izdvojeni članak

10 srednjoškolskih programa u Osječko-baranjskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

Okvirni podaci

Prema okvirnim podacima, u učeničkim domovima u Hrvatskoj ima ukupno 291 slobodno mjesto za učenice, i 299 slobodnih mjesta za učenike. Najviše slobodnih mjesta ima u Gradu Zagrebu: 51 slobodno mjesto za učenikei 81 slobodno mjesto za učenice.

Dokument s okvirnim brojem slobodnih mjesta u učeničkim domovima za jesenski rok možete vidjeti ispod. Ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab