Pretraga

Asistentica umjesto zadaće studentima poslala svoje golišave fotografije

A- A+

Asistentica na Iowa Universityju, umjesto rješenja zadatka koji su morali odraditi, studentima matematike je zabunom poslala svoje golišave slike. Tom Moore, iz odjela za odnose s javnošću spomenutog Sveučilišta, potvrdio je tamošnjim medijima kako je asistentica pogriješila zbog čega je čak 28 studenata na svoju e-mail adresu dobilo neprimjeren sadržaj te da joj je iznimno žao zbog toga.

Foto: Twitter

Nije rijedak slučaj da poruke ne dobiju osobe kojima su bile namijenjene, nego zabunom odlutaju na krivu adresu. Također se može dogoditi da utipkate točne e-mail adrese, ali u privitku pošaljete sadržaj koji niste namjeravali dijeliti. Upravo to je na svojoj koži osjetila jedna asistentica na Sveučilištu u Iowi, piše USA Today.

Izdvojeni članak

Zbog golišavih fotki profesorica suspendirana

Asistentica na spomenutom Sveučilištu je, umjesto rješenja zadatka koji su studenti matematike morali uraditi za domaću zadaću, na 28 e-mail adresa poslala zabunom svoje golišave slike.

Uskoro su primatelji elektronske pošte podijelili taj sadržaj na društvenim mrežama, a asistentica je zbog trenutka nepažnje postala prava internetska senzacija. Kako je doznao TotalFratMove, fotografije su snimljene tijekom cyber-seksa u koji se asistentica nedavno upustila.

Voditelj odnosa s javnošću Iowa Universityja je tamošnjim medijima potvrdio kako je došlo do pogreške, kao i to da se asistentica ispričava i žali za učinjenim. – Ovo je krajnje neprimjereno, a Sveučilište je odlučilo poduzeti određene mjere te je izvijestilo policiju o događaju, izjavio je Moore.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap