Pretraga

Autističnom dječaku preko milijun i pol korisnika Facebooka sprema rođendan za pamćenje

A- A+

Desetogodišnji Colin iz Kalamazooa u Michiganu rekao je svojoj majci da ove godine ne želi za svoj rođendan nikakvu zabavu, no ona se na te riječi oglušila. Pokrenula je Facebook stranicu kako bi korisnici diljem svijeta mogli njenom sinu s Aspergerovim sindromom poslati čestitku ili poruku ohrabrenja. Grupa je postala pravi hit te broji preko milijun i 600 tisuća lajkova.

Screenshot YouTube

Osnovnoškolac Colin iz Michigana kojemu je dijagnosticiran Aspergerov sindrom rekao je majci da za svoj 11. rođendan ne želi nikakvu zabavu. Stoga to je majka odlučila iznenaditi ovog 10-godišnjaka na drugi način.

Izdvojeni članak

Facebook zna koliko ste puta ‘uhodili’ nekoga na Facebooku

Na Facebooku je pokrenula stranicu ‘Happy Birthday Colin‘ kako bi njenom sinu korisnici diljem svijeta mogli čestitati rođendan ili napisati koju poruku podrške i ohrabrenja, piše neewsfeed.time.

Naime, Aspergerov sindrom je vid autističnog poremećaja zbog kojeg Colin ima probleme s kolegama u razredu, a za vrijeme ručka redovito sjedi sam jer drugi učenici ne žele biti blizu njega.

Facebook grupa do sada broji preko milijun i 600 tisuća korisnika, a kako je Colinov rođendan tek 9. ožujka, broj bi mogao još više porasti.

Majku su mnogi savjetovali i da napiše kućnu adresu kako bi dječak dobio brojne prave čestitke, što bi njegov rođendan učinilo nezaboravnim.

Autističnom dječaku preko milijun i pol korisnika Facebooka sprema rođendan za pamćenje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap