Pretraga

Ava Karabatić seli u Beograd

A- A+

‘Uzorna’ studentica talijanskog i latinskog jezika, koja je još prije tri godine od grada Splita dobila stipendiju za nadarene studente seli se u Beograd, ali tek nakon ispitnih rokova. Svoj će stan u rodnom gradu, zamijeniti za neki u srbijanskoj prijestolnici. Razlozi preseljenja su karijerističke prirode.

Screenshot: YouTube

Jedna od najkontroverznijih hrvatskih starleta te istovremeno uspješna studentica pri Filozofskom fakultetu u Zadru Ava Karabatić, zamijenit će svoj stan u Splitu, za neki u središtu Beograda. Sudionica nekoliko reality show emisija ne misli se baviti pjevanjem u srbijanskoj prijestolnici, ali razlozi preseljenja najprije su karijerom motivirani, pišu 24 sata.

Izdvojeni članak

Srpske pjevačice prije odlaska pod nož

Buduća profesorica latinskog i talijanskog jezika ima prosjek na ovim zahtjevnim smjerovima visokih 4,9. U planu joj je preseljenje nakon rokova u srpnju.

– A možda i prije. Ne vjerujem da ću tamo biti za stalno, ja obožavam Hrvatsku, rekla je Ava za 24 sata.

Svojevremeno je imala pjevačke pokušaje, koji se nisu pokazali najsretnijom opcijom, tako da će odustati od ideje da se u Srbiji bavi time. Međutim 24-godišnjakinja naglašava da planira glumiti u kazalištu ili na filmu.

Kao i uvijek burno je u njenom ljubavnom životu, a kako sutra slavi rođendan dobila je i neke uranjene darove.

– Dobila sam prsten od dragog muškarca koji ne može biti sa mnom. Nisam se zaručila, on gaji neke osjećaje prema meni, ali ja ne mogu tako brzo zaboraviti da sam bila sa Željkom, izjavila je Ava za isti medij.

Osim talijanskog i latinskog jezika koje studira, Ava je nedavno upisala i tečaj ruskog jezika. Nije poznato je li takvu odluku donijela zbog kretanja na istočno tržište.

Ava Karabatić seli u Beograd
Share via
Copy link
Powered by Social Snap