Pretraga

Baka Prase objavio da se povlači s YouTubea i obrisao sve s Instagrama

A- A+

Najpoznatiji YouTuberna ovim prostorima, Bogdana Ilić, popularnije znan kao Baka Prase, u posljednjem videu na svojem YouTubeu objavio je da treba razmisliti o tome u kojem smjeru želi ići i hoće li to biti YouTube. Video pod nazivom “Moj poslednji video” došao je na red nakon posljednje afere u kojoj se Baku optužuje za pedofiliju. Na svojem Instagram profilu obrisao je sve fotografije.

Screenshot YouTube

Baka Prase našao se prije nekoliko tjedana u novoj aferi i to s maloljetnicama. Naime, prvo su počele kružiti poruke u kojima on maloljetnice nagovara da mu šalju golišave fotografije i da dođu kod njega u stan. Ispostavilo se da je s nekima imao i seksualni odnos, a on je snimio i video od 30 minuta, u kojem potvrđuje da je spavaosa 16-ogodišnjakinjom (nije znao koliko ima godina), ali istovremeno djevojke koje ga optužuju za navedeno naziva kurvama i sebe prikazuje kao žrtvu.

Izdvojeni članak

Baka Prase priveden jer je prekršio policijski sat

Međutim, o njemu i ovoj aferi ne prestaje se pisati i govoriti, pa je YouTuber snimio”Moj poslednji video” u kojem priča kako je dobar, kako je donirao puno novaca i kako ga hejtaju licemjerni ljudi.

Obratio se, unutar tih 13 minuta videa, i svojoj “Instituciji”, to jest, ljudima koji ga vjerno prate i podržavaju. Rekao je da nema više živaca, vremena ni volje baviti se temom od posljednjih dana.

– Moram da razmislim što ću dalje, što mi je dalje činiti. Da li je moja budućnost YouTube, da li je nešto drugo? Ovo me poremetilo, bacilo u razmišljanje na sto načina. Morat ću baš dobro da razmislim što ću dalje, rekao je Baka Prase.

Sa svog Instagrama obrisao je sve fotografije i objavio jednu crnu s tri točkice.

Baka Prase objavio da se povlači s YouTubea i obrisao sve s Instagrama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap