Pretraga

Želiš na psihoterapiju, ali skupo je? Ovdje ju možeš dobiti besplatno, i to čak osam termina

A- A+

Ovo je prilika koja se ne propušta. Hrvatska komora psihoterapeuta nudi besplatno savjetovanje i terapiju za građane Zagreba i okolice, sve što je potrebno je – prijaviti se.

psihoterapija

Foto: Unsplash; Priscilla Du Preez

Dvije godine smo u pandemiji, tad su krenuli i prvi potresi, a oni razorni dočekali su nas prije nešto više od godinu dana. Prošle su godine stoga stručnjaci psihološke i psihijatrijske struke upozoravali da nam je mentalno zdravlje, kolektivno, ozbiljno ugroženo. Bilježi se veći broj problema s mentalnim zdravljem, od djece i mladih pa sve do starijeg stanovništva. Upravo su zbog svega toga psihoterapeuti i savjetodavni terapeuti iz Hrvatske komore psihoterapeuta odlučili građanima Zagreba i okolice svoje vrijeme i eskpertizu dati – besplatno.

Konkretno, savjetodavni i psihoterapeuti svim građanim s navedenog područja daju besplatnu podršku u proradi iskustava. To se odnosi ili na individualno ili grupno savjetovanje i terapije, bilo uživo ili na daljinu, recimo telefonski ili putem neke tehnologije za videokonferencijske pozive. Svatko tko je punoljetan i već nije uključen u neki psihoterapijski ili savjetodavni oblik terapije ili podrške, ima pravo na besplatnih osam savjetovanja.

Za prijavu u besplatno savjetovanje potrebno je ispuniti formular na ovoj poveznici. Tu ćete dati svoje osnovne podatke, poput mail adrese, imena i prezimena, mjesta stanovanja i kontakt telefona. Osim toga moći ćete odabrati i željeni oblik savjetovanja – online ili uživo, individualno ili grupno. Nakon što ispunite formular, dobit ćete poziv nekoga od terapeutica ili terapeutkinja iz Komore, ukratko ćete popričati o tome što vas muči, a onda će vas, sukladno obliku podrške ili savjetovanja koji trebate, stručnjaci iz komore naći slobodne terapeute za vas.

Copy link
Powered by Social Snap