Pretraga

Bez traga nestalo šest mladih osoba: Najmlađoj 12 godina

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo šest mladih osoba od kojih je najmlađoj tek 12 godina. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakva druga saznanja o njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Valentina Čont (17) je visoka 163 centimetra, ima plavu kosu, zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.
Valentina se u srijedu, 24. lipnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Kristina Pintar (30) je visoka 165 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.
Kristina se u petak, 19. lipnja udaljila s adrese u Zagrebu, Zagrebačka cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u haljinu sa zeleneim i bijelim uzorcima i sportske sandale.

Dragana Slanček (17) je visoka 154 centimetra, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu slova.
Dragana se u četvrtak, 24. lipnja udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Napomena: Fotografija je snimljena 23. srpnja 2013. godine.

Vanesa Katić (12) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Slabije je tjelesne građe i na ruci ima ožiljak.
Vanesa se u utorak, 23. lipnja udaljila s adrese u Sisku, Gušće 275 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u tamnosivu majicu s kapuljačom, šarene tajice, crno bijele tenisice i nosila je crveni ruksak.

Valentino Mašić (15) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i oči te je srednje tjelesne građe.
Valentino se u utorak, 23. lipnja udaljio s adrese u Sesvetama, Vugrovec Gornji, Augusta Šenoe u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.