Pretraga

Bili smo na promociji najboljih učitelja i nastavnika: Ovo su novi mentori i savjetnici

A- A+

U zgradi Hrvatskog državnog arhiva u petak je održana promocija najboljih učitelja i nastavnika. Posjetili smo je i napravili galeriju novih savjetnika i mentora. Bilo je tu svega: poljubaca, zagrljaja, cvijeća… Promovirano je ukupno 367 odgojno-obrazovnih radnika. Od toga su 32 odgojitelja i stručna suradnika iz vrtića, 201 učitelj i stručni suradnik iz osnovnih škola , a iz srednjih škola i učeničkih domova promovirana su 134 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja.

foto: Denis Gaščić|srednja.hr

– Nalazimo se u najljepšoj dvorani najljepše kasnosecesijske zgrade u Europi, rekao je u petak učiteljima i nastavnicma ravnatelj Hrvatskog državnog arhiva Dinko Čutura te dodao kako mu je izrazito drago što ih mogu ugostiti.

Dvorana je bila premala za sve koji su željeli prisustvovati

Izdvojeni članak
profesor

Poznata imena 367 najboljih nastavnika u Hrvatskoj: Provjerite je li na popisu neki od vaših

Naši najbolji učitelji i nastavnici u petak su u Velikoj čitaonici Hrvatskog državnog arhiva promovirani u zvanja mentora i savjetnika. Ovdje donosimo njihova imena.

Događaj je to koji se obično odvijao u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, no to sada, zbog hrvatskog predsjedanja Vijećem EU u toj zgradi, nije bilo moguće. Velika čitaonica ipak je bila premala za ovaj svečani događaj pa su se mnogi požalili što njihova rodbina i prijatelji nisu mogli biti kraj njih.

– Neki od nas su ovdje i učili prije 30 godina, prisjetila se pomoćnica ministrice Lidija Kralj.

foto: Denis Gaščić|srednja.hr

Naglasila je kako je ponosna na rad koji nastavnici pokazuju iz dana u dan.

– Gledala sam webinare koje ste održavali i jako sam ponosna na to što radite, kazala je Kralj.

foto: Denis Gaščić|srednja.hr

Važan dan u karijeri

Ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Dubravka Brezak Stamać istaknula je kako i sama zna koliko je trenutak promocije važan u karijeri svakog od promaknutih.

– Drago mi je što će se ova potvrda vašeg rada osjetiti i na vašim plaćama, zaključila je Brezak Stamać.

U dvije svečanosti, koje su se održale jedna za drugom, promovirano je ukupno 367 odgojno-obrazovnih radnika. Od toga su 32 odgojitelja i stručna suradnika iz vrtića, 201 učitelj i stručni suradnik iz osnovnih škola , a iz srednjih škola i učeničkih domova promovirana su 134 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja.

foto: Denis Gaščić|srednja.hr

Na popisu najboljih nastavnika provjerite je li i netko od vaših profesora među najboljima.

Neke od zanimljivijih trenutaka današnje promocije uhvatili smo fotoaparatom.

POGLEDAJTE GALERIJU :

Share via
Copy link
Powered by Social Snap