Pretraga

Bivši predsjednik sveučilišnog Studentskog zbora, umjesto u politiku krenuo u poduzetništvo: Pogledajte što trenutno radi

A- A+

Na zagrebačkom adventu rade brojni studenti, a neki od njih odlučili su otići korak dalje te sami otvoriti kućicu. Među njima je i bivši predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Petar Labrović. On je otvorio kućicu u kojoj prodaje specijalitete iz svoga kraja, to jest iz Sinja.

Screenshot: Televizija Student

Ovaj student pete godine geologije na PMF-u, od svoje ponude posebno ističe uštipke s pršutom i sirom, koje je prigodno nazvao sinjskim uštipcima.

Izdvojeni članak

Mladi Hrvati skloni poduzetništvu, ali misle da ih se ne educira na pravi način

No, Labrović je kolegicama s Televizije Student, pojasnio da su uštipci izazvali zabunu, budući da su mnogi posjetitelji shvatili kako se radi o ‘svinjskim’, a ne ‘sinjskim’ uštipcima.

Stoga je odlučio reagirati te na reklamnom plakatu ispred kućice naslikati i napisati kako se radi o sinjskim uštipcima sa svinjskim pršutom!

Uz Petra Labrovića još nekoliko studenata ima vlastite štandove na zagrebačkom adventu, a jedan od njih nudi popuste od 15% uz predočenje X-ice.

Više o studentima poduzetnicima pogledajte u prilogu.

Studenti koji rade na adventu from TV Student FPZG on Vimeo.

Bivši predsjednik sveučilišnog Studentskog zbora, umjesto u politiku krenuo u poduzetništvo: Pogledajte što trenutno radi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap