Pretraga

Blaženka Divjak u petak predaje fotelju Fuchsu, pročitajte poruku kojom se oprostila

A- A+

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja sutra, 24. srpnja, izvršit će se primopredaja dužnosti. Ministarsku fotelju od Blaženke Divjak preuzet će Radovan Fuchs. Ministrica se oprostila na fejsu.

Foto: Facebook Blaženka Divjak

Radovan Fuchs novi je ministar obrazovanja, a tu će dužnost od Blaženke Divjak preuzeti sutra u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Biografiju Radovana Fuchsa možete čitati ovdje.

Izdvojeni članak

Kako je Blaženka Divjak izdala obrazovanje: 10 važnih stvari koje nije napravila

Izjave za medije predviđene su oko 9.30 sati, a moći ćete ih uživo pratiti na našem YouTubeu na koji se možete pretplatiti.

Analizirali smo kako je u mandatu Blaženka Divjak izdala obrazovanje te propustila učiniti 10 važnih stvari, ali smo nabrojali i nekoliko stvari koje je učinila.

Dosadašnja ministrica Divjak na Facebooku se oprostila od Ministarstva s porukom o svojem radu u protekle tri godine. Napisala je da nije uvijek bilo lako te da nam svima želi da nastavak promjena više ne čekamo desetljećima.

– Hvala svima vama koji ste protekle tri godine doprinosili promjenama na kojima smo radili. Naravno, nije uvijek bilo lako, ali smo nalazili načine kako premostiti i najteže prepreke koje su nam se našle na putu. Oni koji žele promijeniti stvari u sustavu neće u njemu dobiti podršku za to pa moraju toga biti svjesni od početka. Ja sam bila, napisala je između ostalog Divjak.

Blaženka Divjak u petak predaje fotelju Fuchsu, pročitajte poruku kojom se oprostila
Share via
Copy link
Powered by Social Snap