Pretraga

Bonnie i Clyde za sirotinju: Mladi par lopova iz trgovine ukrao 150 čokolada

A- A+

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i 22-godišnjakinjom. Utvrđeno je da je mladić počinio osam kaznenih djela krađe, a ženska osoba njih sedam. Među kaznenim djelima koja im se stavljaju na teret ono je i da su iz jedne trgovine ukrali – 150 čokolada.

Foto. PU istarska

– Nakon što je 18. veljače u poslijepodnevnim satima policija zaprimila dojavu da su dvije osobe iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, prometni policajci su u večernjim satima, prvo u Ulici Rimske centurijacije uhitili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca koji su odgovarali opisima počinitelja. Utvrđeno je kako su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade, čime su pravnu osobu iz Omiša oštetili za nekoliko tisuća kuna, ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode, stoji u priopćenju PU istarske.

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad mladim parom lopova i utvrdila da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio osam kaznenih djela krađe, a da je 22-godišnja hrvatska državljanka počinila sedam kaznenih djela krađe.

Izdvojeni članak
kondomi

Nesvakidašnja pljačka: Mladi lopov iz trgovine ukrao 49 kutija kondoma

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je dvojac 17. i 18. veljače, iz još šest trgovina na području Pule, otuđio razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete, čime su pravne osobe iz Omiša, Pule i Zagreba ukupno oštetili za više tisuća kuna. Policija je također utvrdila kako je 25-godišnjak jedno kazneno djelo počinio sam, i to u kolovozu prošle godine, kada je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna, priopćeno je iz PU istarske.

Iz policije poručuju i kako su osumnjičeni po dovršetku kriminalističkog istraživanja privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske. Krađa ovolike količine čokolade svakako se može uvrstiti na popis neuobičajenih, a ovom prilikom valja podsjetiti na još jedan dosta bizaran, nedavni slučaj, u kojemu je 20-godišnjak iz trgovine ukrao 49 kutija kondoma.

policijski kombi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap