Pretraga

Čak 16 prodavaonica Konzuma traži studente za rad: Provjerite koja je satnica i uvjeti rada

A- A+

U velikim problemima posljednjih mjeseci nalazi se koncern Agrokor u čijem je vlasništvu i kompanija Konzum. No, unatoč tomu i najavljenom zatvaranju brojnih poslovnica, čak 16 Konzuma diljem Zagreba zapošljava studente.

foto: Tražim/nudim studentski posao

Poslovnice Konzuma u Zagrebu zapošljavaju studente na poziciji pomoćnih poslova u prodavaonici. S radom se kreće odmah, a naknada po satu za studente iznosi 20 kuna. Jedini uvjet kojeg morate zadovoljiti jest posjedovati važeću sanitarnu iskaznicu, koja se može napraviti po dogovoru za posao.

Izdvojeni članak

Krik mladog (27) Konzumovog skladištara: Nakon svega Todoriću, ovo ti želim više od robije

Javiti se možete na brojeve telefona 01/427-3500 ili 01/427-3522. Popis poslovnica koje zapošljavaju studente možete vidjeti na slici poviše.

Oglas smo pronašli u Facebook grupi Tražim/nudim studentski posao, a ako je suditi po komentarima studenata koji su u prošlosti radili u Konzumu, iskustva im baš i nisu najpozitivnija.

– Ne plaćaju blagdane više kako bi po ugovoru trebali, a niti nedjelje i naradite se k’o konji za siću, radije odite u Kaufland di je 25 kn satnica za isti posao. 2 i pol mjeseca života sam izgubila u Konzumu i nije se isplatilo. Plus ti još sjedne uvijek na neku foru 100 kn manja plaća, napisala je jedna studentica, dok je i jedan student upozorio na sličnu situaciju.