Pretraga

Capak pozvao mlade da se cijepe: Tako će, kaže, moći ići na sve koncerte i događanja

A- A+

Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a poslao je poruku mladima o cijepljenju i pozvao ih sve, koji to nisu, da učine jer će tako moći na – koncerte i sportska događanja.

krunoslav capak

Krunoslav Capak
Screenshot: Nova TV

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, jučer je poslao poruku mladima u vezi cijepljenja. Pozvao ih je da se cijepe jer je to jedini način za pobijediti pandemiju, a onda i obećao da će cijepljeni putem covid potvrda moći ići na sve koncerte i događaje, prenosi N1.

– Sad nam je jako važno da se cijepi što više mladih ljudi, a otkrit ću vam da će vrlo skoro krenuti situacija da oni koji će se cijepiti i imati potvrdu da su se cijepili, takozvanu digitalnu covid potvrdu, da će moći pristupiti svakom događaju, sportskom, kulturnom, profesionalno-umjetničkom izvođenju, bez ikakvih problema”, rekao je Capak.

Istaknuo je ponovno kako je cijepljenje jedini način pobjede nad pandemijom koronavirusa. Sve koji se još nisu cijepili, Capak je pozvao da to učine.

– Uvijek možete doći u Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kada god želite, cijepiti se, organizirat ćemo to i u vašim ustanovama, na svim fakultetima, ovdje u Školi zdravlja, kao što znate, cijepimo skoro svaki dan. Dođite cijepite se i to će vam omogućiti da vodite skoro normalan život, zaključio je.

krunoslav capak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap