Pretraga

Čega se sjetite kada netko spomene Čokolino? Najbolji odgovor nagrađujemo

A- A+

Sjećate li se Čokolina? Jeste li ga radije jeli s toplim ili hladnim mlijekom? Jeste li razvili poseban način pripreme ovog jela koje je obilježilo skoro svačije djetinjstvo? Na što vas podsjeća Čokolino? Zaigrajte našu nagradnu igru na Instagramu i možete osvojiti poklon paket Čokolina!

– Sjećam se kad sam bila mala da sam uvijek žicala mamu da mi za popodnevnu užinu napravi Čokolino. Inače bih ga jela za doručak, ali nekako sam najviše uživala u njemu kada bih ga jela za užinu, oko 6 popodne. Tada bih tražila da ga napravi s hladnim mlijekom jer „nije jutro“, ispričala nam je Leona, studentica farmacije i vjerna obožavateljica ovog svima nam dragog objeda.

Izdvojeni članak

Fit ili Plus – koji Čokolino je tvoj Čokolino?

Kao što Leona ima slatku uspomenu na Čokolino, tako smo sigurni da ih imate i vi. Stoga smo odlučili pokloniti pakete Čokolina onima koji nam ostave najbolji komentar!

Giveaway možete zaigrati na Instagramu. Sve što trebate napraviti je ispod Čokolino objave u komentaru napisati svoju uspomenu iz djetinjstva koja vas veže uz Čokolino. Sigurni smo da imate više od jedne uspomene!

Giveaway će trajati od 25. ožujka do 5. travnja. U poklon paketu Čokolina nalazi se slatko iznenađenje. Zaigraj ovu igru i naoružaj se slasnim obrocima!

https://www.instagram.com/p/Bvb6RmKllzu/

Inače, Čokolino je prokužio da ga vole i stariji te je stoga osmislio dva nova proizvoda – Čokolino Plus i Čokolino Fit.

Čokolino Plus klasične su Čokolino pahuljice obogaćene zobenim pahuljicama, cornflakesom, hrskavom rižom s čokoladom i vitaminima. Čokolino Fit su pahuljice s 30% manje šećera, izvor je vlakana, a obogaćen je magnezijem i vitaminima. Ove pahuljice pripremljene s mlijekom hranjivi su obroci te izvor proteina i energije dovoljne za sve izazove na koje možete naići tijekom dana.

Pokaži koliko voliš Čokolino, zaigraj našu nagradnu igru i osiguraj si zalihu, tako da možeš uvijek imati zdrav i ukusan doručak!

Čega se sjetite kada netko spomene Čokolino? Najbolji odgovor nagrađujemo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap