Cesta odnijela još jedan mladi život: U stravičnoj nesreći poginuo 21-godišnjak

Protekle nedjelje u kasnim popodnevnim satima u mjestu u Požeško-slavonskoj županiji došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 21-godišnji mladić. Dvoje osoba starije životne dobi zadobilo je u nesreći teške tjelesne ozlijede.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Ove nedjelje cesta je odnijela još jedan mladi život. Oko 17:40 sati na županijskoj cesti u Požeško-slavonskoj županiji istočno od mjesta Velika, smrtno je stradao 21-godišnji mladić.

Preminula od posljedica nesreće na satu vožnje: Tragična smrt maturantice potresla stanovnike susjedne BiH

– 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke ‘Audi’, požeških registarskih oznaka, nije se kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika i tom prilikom je desnim kotačima sletio na putnu bankinu uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i prelaska na suprotnu stranu kolnika ispred osobnog automobila marke ‘Citroen’, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 73-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednje strane ‘Citroena’ u desnu bočnu stranu ‘Audija’. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji vozač, dok su 73-godišnji vozač i 66-godišnja putnica iz Citroena zadobili teške tjelesne ozljede. U vezi s navedenim događajem slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, rekli su iz PU požeško-slavonske za srednja.hr.

Od 18.30 do 22 sata županijska cesta na kojoj se dogodila nesreća bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima.

Odgovori