Pretraga

Cesta odnijela još jedan mladi život: U stravičnoj prometnoj nesreći poginuo 16-godišnjak

A- A+

U Velikom Korenovom, nedaleko Bjelovara, sinoć je došlo do stravične prometne nesreće u kojoj je poginuo 16-godišnjak. On je, bez položenog ispita, upravljao vozilom dok uslijed brzine nije izgubio kontrolu, sletio u jarak i udario u betonski most. Policija uprava bjelovarsko-bilogorska objavila je detalje nemilog događaja.

prometna nesreća kod velikog korenovog

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

U nedjelju navečer u Velikom Korenovom došlo je do stravične prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 16-godišnji mladić koji je vozilom upravljao bez vozačke dozvole. Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, kako piše Superportal, objavila je detalje tog nemilog događaja. Oko 19 sati spomenuti je 16-godišnjak bez položenog vozačkog ispita i važeće dozvole sjeo u automobil marke Volkswagen, zagrebačkih registarskih oznaka, iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenovog.

Izlazeći iz blagog zavoja ulijevo mladić nije dovoljno usporio, kotačima je uhvatio desnu bankinu te izgubio nadzor nad vozilom. Sletio je u putni jarak, a vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati, a krov automobila se zaletio u betonski most. Nakon toga osobni se automobil zarotirao u zraku i zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi.

Maloljetni vozač na mjestu je poginuo. Očevid prometne nesreće je obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz pomoć policije. Naložila je i obdukciju preminulog mladića. Navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet od 20 do 23:30 sati, a promet se za to vrijeme odvijao okolnim pravcima.

prometna nesreća kod velikog korenovog
Share via
Copy link
Powered by Social Snap