Pretraga

Četvorica mladića u Zadru pretukla 14-godišnjaka, mlatili ga i bokserom: Tukli su ga i prije, isplivale snimke

A- A+

Kako prenose lokalni mediji, sinoć se u Zadru odvio bestijalni napad. Četiri mladića pretukla su maloljetnog dječaka, a jedan od njih ga je u glavu udarao bokserom. Izašli su i novi detalji događaja. Izgleda da je napadače dobro poznavao jer su ga tukli i prije, što se vidi na snimkama u posjedu zadarskih medija.

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Zadrani su šokirani nakon sinoćnjeg premlaćivanja 14-godišnjaka u Ulici bana Josipa Jelačića. Kako piše Zadarski.hr, maloljetnika su tukla četiri mladića, jedan je imao bokser u ruci, a razbježali su se tek kad ih je uočio prolaznik i zavikao.

‘Nisam mogao vjerovati da se to događa’

– Kad sam vidio kako ga njih četvorica mlate, nisam mogao vjerovati da se to događa. Zaustavio sam automobil na sred ceste i počeo na njih vikati. Kad su me ugledali, razbježali su se, a jedan mladić je ostao nepomično ležati na tlu, prepričao je novinarima Zadarskog svjedok nasilnog incidenta koji se sinoć malo iza 20 sati dogodio na nogostupu nedaleko dječjeg vrtića Sunce.

Ubrzo je došla policija i dječakov otac, a nedugo nakon njih i kola hitne pomoći. Nekoliko mladića koji se dovode u vezu s napadom na dječaka u kasnim večernjim satima su privedeni, a iz policije su Zadarskom potvrdili da je istraga u tijeku. Kako dalje piše lokalni portal, napadnuti dječak odveden je u zadarsku bolnicu gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije u teže ozljede.

– On je dijete. Dijete koje nema 40 kila. Pretukli su ga krvnički, brutalno. Da nisam slučajno prošao, što bi s njim bilo? Ubili bi ga s tim bokserom. Kad četvorica nekoga tako zaskoče, a rukama imaju bokser, to ne može biti nesreća. To nije spontano, to je osmišljeno i pripremano, to je za mene pokušaj ubojstva, rekao je Zadarskom svjedok nakon što je cijeli događaj detaljno ispričao policiji.

Izdvojeni članak
maloljetnicka banda beskucnik

Grupa maloljetnika u Zagrebu napala beskućnika: Gurnuli su ga i naredili mu da klekne

Lokalni mediji dobili dvije snimke nasilja

Već je sinoć Zadarski pisao kako je dječak poznavao svoje napadače jer su ga i prije maltretirali, no danas se to samo potvrdilo u obliku dvije videosnimke u posjedu tog portala. Na jednoj se snimci vidi, po svemu sudeći, sinoćnji incident na nogostupu Ulice bana Jelačića u Zadru. Incident je započeo tako što je za glavu viši i snažniji mladić dječaka jako udario šakom u glavu, nakon čega je ovaj počeo bježati, a onda se za njim zaletjelo još nekoliko vidno snažnijih i viših mladića, piše Zadarski.

Na drugoj, pak, snimci, prenosi Zadarski, vidi se neki drugi incident snimljen među zgradama. I na tom videu istog dječaka mlati viši, snažniji mladić, šakama i koljenom dok ne padne na pod, a onda ga na podu još nastavlja šutirati nogom. Na toj snimci, piše Zadarski, vidi se i nekoliko promatrača koji ničim ne pokušavaju zaustaviti čin nasilja. Radi zaštite maloljetnika Zadarski nije objavio snimke nasilja.

Četvorica mladića u Zadru pretukla 14-godišnjaka, mlatili ga i bokserom: Tukli su ga i prije, isplivale snimke
Share via
Copy link
Powered by Social Snap