Pretraga

Cijeli razred zagrebačke gimnazije već prvi dan škole završio u izolaciji: Evo što kaže ravnatelj

A- A+

Cijeli razred jedne zagrebačke gimnazije završio je danas u samoizolaciji. Potvrdio je to ravnatelj koji kaže da se nada da, sukladno blažim mjerama koje su donesene za ovu školsku godinu, iz učionice ipak trajno neće izostati veći broj učenika.

korona škola maske

Foto: Alexandra Koch, Pixabay

Čitavi jedan razred zagrebačke gimnazije, kako je novinarima Dnevnika.hr potvrdio i ravnatelj škole, završio je u izolaciji već prvi dan nastave. Određeno je da cijeli razred mora biti u izolaciji samo danas, pa su učenici imali online nastavu. Kako su ove godine mjere nešto blaže i ne preporučuje se izolacija cijelih razreda ukoliko dođe do zaraze kod nekog učenika, ravnatelj za Dnevnik.hr kaže da se nada da neće cijeli razred izostati.

Školski epidemiolog već, istaknuo je, radi na slučaju te se čekaju upute koliko će se učenika vratiti u učionice, a koliko će ih ostati u izolaciji kod kuće. Roditelji su, potvrdio je novinarima, već obaviješteni jučer poslijepodne. Dnevnik.hr napominje da je u Zagrebu, jučer zbog pozitivnog nalaza testa kod tri učenika i jedne spremačice izrečena mjera samoizolacije za šest učenika srednjih škola. Prema informacijama kojima raspolaže taj medij riječ je o učenicima koji su se zarazili na maturalnom putovanju.

Copy link
Powered by Social Snap