Pretraga

Čime djevojke živciraju svoje partnere

A- A+

Djevojke su poznate po tome da svojim izjavama često znaju naživcirati partnere. Ponekad nerazmišljajući kažu nešto što bi bilo bolje prešutjeti. Kako ženski spol lakše uvrijedi i češće duri, ne razumiju muškarce kad im stvarno daju povoda za ljutnju.

Svi misle da su upravo oni uvijek u pravu i kako nikada nisu povod neke svađe. Kako ženske osobe nose titulu kraljica drame, donosimo vam nekoliko izjava kojima one uzrokuju ljutnju svojih partnera, iako toga ne budu svjesne. Nije samo stvar ljutnje, nego ponekad i zabrinu svoje partnere jer nemaju pravi pristup u određenim situacijama.

www.ljepota.ba

Izdvojeni članak

Što muškarci najčešće lažu na prvom spoju

‘Razmišljala sam’ ili ‘Moramo razgovarati’

Ovo su dva načina kojima ne biste smjeli započinjati razgovor. To znači da ćete voditi višesatni razgovor o nečemu što vama ne odgovara u vezi ili planirate prekinuti. Ako ne planirate ni jedno ni drugo, onda radije ne koristite ove dvije fraze za početak razgovora.

Boli me glava

Niste u filmovima, stoga ne koristite ovu ofucanu frazu. Ako vam nije do seksa, jednostavno to recite. Kažete li da vas boli glava, muškarci će steći dojam kako ih držite za praznoglave budale koje ne mogu dokučiti što se krije iza vaše izjave.

Tako to nije radio moj bivši

Nikad, ali baš nikad ne uspoređujte svog sadašnjeg dečka s bivšim. Ako vam ne odgovaraju njegovi postupci ili ponašanje i više vam se sviđalo ono što je radio vaš bivši, što onda niste ostali s njim? Malo uključite mozak i zaustavite jezik prije nego što izjavite ovakvo nešto.

Kako bi vama bilo da vam dečko prigovara i komentira kako je njegova bivša bolja u svemu od vas? Zamijenite uloge na nekoliko trenutaka i i vidjet ćete koliko i vi griješite u vezama.

O čemu razmišljaš?

Radoznalost je uredu, ali u umjerenim količinama. Ako u svakom trenutku morate znati o čemu razmišlja, popit ćete mu krv i nastat će svađa. Morate shvatiti kako muškarci nisu skloni dijeljenju svakog mišljenja ili emocionalnog stanja pa to poštujte.

Zašto još nisam upoznala tvoje roditelje?

Zato što to nije tvoj problem. Ne požurujte neke stvari koje ne ovise samo o vama. Kad muškarac osjeti kako je pravi trenutak za vaše upoznavanje, tad ćete to i obaviti. Ne forsirajte ga na nešto za to još nije spreman.

Izdvojeni članak

Svaki peti roditelj uništava veze svoje djece

Budi muško

Možda bolje da ste ga udarili, nego što ste povrijedili njegov ego. Jednako biste se naživcirali kad bi on vama rekao da prestanete biti žensko zanovijetalo.

Je li zgodna?

Nijedan vas odgovor ne zadovolji kad postavite ovo pitanje. Ako vam dečko odgovori da nije, mahnito pođete plakati i galamiti da vam laže jer ste vidjeli kako je pogledao neku djevojku u prolazu. Ako kaže da je zgodna, tek onda nastaju problemi. Uviđate zašto ih ovo živcira?

Što bi vi da vam odgovori? Ne znate ni same pa onda ne postavljajte ovakvo pitanje.

Što drugačije na meni?

Izgubile ste nekoliko grama ili ste skratile kosu za dva milimetra. Ni same ne biste primijetile što je na vama drugačije, a očekujete da muškarci uoče. Ako nešto niste drastično promijenile, ne postavljajte pitanja ovog tipa jer njima, ne samo da živcirate svoje dečke, nego i sve druge oko sebe.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap