Pretraga

Čudne stvari koje muškarci obožavaju kod suprotnog spola

A- A+

Jedni vole plave i visoke, drugi crne i niske. Dijelu muškaraca je iznimno važno da im partnerica ima smisla za humor, a ima i onih kojima je dovoljno da se smiju na njihove fore. Sve je to u ‘granicama normale’, međutim postoji nekoliko čudnijih stvari koje jači spol obožava te ih privlači kod žena.

Koliko god se trudili izgledati i ponašati se privlačno kako bi zaokupili pažnju jačeg spola, ponekad se radi o sasvim banalnim stvarima na koje uopće ne obraćate pažnju. Kako piše Love.allwomenstalk, mnogim muškarcima je na ženama privlačno nekoliko jako čudnih stvari. U nastavku pročitajte o kojim se to neobičnim stvarima radi.

Izdvojeni članak

Rezultati ankete pokazali s kojih su fakulteta najprivlačniji i najneugledniji studenti

Naočale i naglasak

Svi mi ponekad razgovaramo drugačijim tonom, tempom pa i naglaskom kad smo sami ili kad se nalazimo u društvu muškaraca koji nam se sviđaju, uvaženim gostima i slično. No kad su u pitanju potencijalni partneri, ne trebate glumatati. Budući da većina muškaraca voli prirodne djevojke, vaš neobičan naglasak će im samo biti simpatičniji. Većina ih smatra drugačiji naglasak atraktivnijim ili iznimno privlačnim kod pripadnica nježnijeg spola.

Iako su ‘dioptrijske’ naočale postale neizostavan modni dodatak i kod ljudi koji nemaju problema s vidom, ipak postoji dio djevojaka koje pribjegavaju lećama jer nisu zadovoljne kako im naočale pristaju. Međutim, muškarci vole djevojke s naočalama. Pogotovo ako znate kako odabrane okvire ukomponirati u vaš stil, osvojit ćete dodatne bodove.

Izdvojeni članak

Najprivlačnija zanimanja kojima se bave muškarci

Vole gledati cure dok se šminkaju

Dosta djevojaka ne voli da ih netko promatra dok se šminkaju, no dečki su zapravo impresionirani činjenicom da svaka cura ima različit stil šminkanja kao i tehniku nanošenja iste. Također su zadivljeni činjenicom s kolikom preciznošću stavljaju make-up.

Vjerojatno ste više puta negdje pročitali da pripadnici snažnijeg spola ne vole prešminkane djevojke. To je u većini slučajeva točno, no isto tako ponekad uživaju u pogledu na nenašminkane cure u takozvanom kućnom izdanju. Kad ste u širokoj majici i trenirci, bez trunke šminke ili nepočešljane, onda imaju najbolji uvid u vašu ljepotu. Isto tako će i mnogi muškarci priznati da odlazak na plažu iskoriste, osim za uživanjem u razgolićenim curama, kako bi vidjeli kako koja djevojka izgleda bez šminke.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap