Pretraga

Dan otvorenih vrata na RIT Croatia: Prijavi se i doživi američki način studiranja u Hrvatskoj

A- A+

Američki koledž RIT Croatia organizira College Day, jednodnevno događanje na svojim kampusima u Dubrovniku i Zagrebu, namijenjeno srednjoškolcima, a posebice učenicima 4. razreda koji biraju fakultet kao i onima koji promišljaju o promjeni fakulteta.

Dan otvorenih vrata održat će se 25. veljače 2022., a za dolazak je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 24. veljače 2022.

college day

Prijavi se na College Day do 24. veljače | Foto: RIT Croatia

College day: program događanja na kampusima

Odabir fakulteta jedna je od najvažnijih odluka koje donosimo u svom životu jer već tada odlučujemo o smjeru u kojem ćemo se profesionalno razvijati. Svi oni koji upravo biraju koji će studij i fakultet upisati, sigurno imaju milijun pitanja. Upravo zbog toga, jedna od uobičajenih preporuka je posjetiti fakultet koji te interesira i raspitati se o studiju, podršci i prilikama koje fakultet nudi, te porazgovarati s predavačima i studentima.

U sklopu dana otvorenih vrata, američki koledž pripremio je mnoštvo informativnih i zabavnih aktivnosti koje će ti omogućiti da:

  • upoznaš predavače i saznaš više o američkim sveučilišnim studijima koje koledž nudi (kao i vrijednim stipendijama koje daje studentima)
  • upoznaš studente i saznaš više o tome kako je studirati na engleskom jeziku, kakve aktivnosti i projekte rade tijekom studija,
  • od diplomanata saznaš kako te RIT Croatia priprema za karijeru tijekom studija,
  • saznaš više o sveobuhvatnom sustavu podrške koji koledž nudi. Naši karijerni savjetnici govorit će o američkom programu stručne prakse – što to zapravo jest, kako se pronalazi i na koje sve načine studenti surađuju s kompanijama,
  • i, ne manje bitno – da se zabaviš i osvojiš cool nagrade!

Cijeli program dana otvorenih vrata naći ćeš na ovoj poveznici.

college day

Ne odgađaj s prijavom | Foto: RIT Croatia

Marko Vuletić: „Svi koji imaju imalo želje za RIT Croatia definitivno moraju otići na College Day jer će se zasigurno zaljubiti u prostor, predavače i način rada.“

RIT Croatia ima poseban program za sve potencijalne studente koji se zove „Budi naš student na jedan dan“. Među mnogim „jednodnevnim“ studentima bio je i popularni YouTuber Marko Vuletić koji je nedavno o tome snimio i video.

Izdvojeni članak
rit croatia

Ako itko zna, znaju oni: Troje nastavnika smo pitali kako odabrati studij, evo što kažu

– Biti student američkog koledža na jedan dan je iskustvo koje ću definitivno pamtiti. Cijela ekipa na koledžu je tako pristupačna, osjećao sam se kao dio tima bez obzira što se znamo par sati. Imam puno lijepih dojmova, prvi koji mi pada na pamet je način učenja gdje sam se baš iznenadio kako predavači dijele vlastito iskustvo i znanje sa studentima kako bi lakše shvatili predmet. Fakultet je izuzetno uredan i čist što je meni bitno jer volim da je sve uvijek uredno i na mjestu. Ljudi i cijela atmosfera također upada u pozitivne dojmove. Stoga svima koje zanima RIT Croatia preporučujem da dođu na College day na kampusima u Zagrebu i Dubrovniku jer će se zasigurno zaljubiti u prostor, predavače i način rada, rekao je Marko.

PRIJAVI SE odmah i osiguraj svoje mjesto za informativan i zabavan dan na RIT Croatia. Vidimo se!

college day
Share via
Copy link
Powered by Social Snap