Pretraga

Na Danu otvorenih vrata saznajte sve što vas zanima o XII. gimnaziji

A- A+

Ove subote, 1. lipnja, zagrebačka XII. gimnazija otvara vrata svim osmašima i njihovim roditeljima. Ondje će posjetitelji od 10 do 13 sati iz prve ruke moći dobiti odgovore na sva svoja pitanja te se upoznati sa svime što ova gimnazija nudi.

foto: Web stranica XII. gimnazije

1. lipnja od 10 do 13 sati svi će se posjetitelji, a posebice osmaši imati priliku pobliže upoznati XII. gimnaziju.

Izdvojeni članak

Ako se dvoumite oko upisa u srednju, dođite na Dan otvorenih vrata V. gimnazije

U društvu ravnateljice, djelatnika, stručnih suradnika te učenika, osmaši i svi zainteresirani razgledat će prostor Škole, smještenoj na adresi Gjure Prejca 2 u zagrebačkoj Dubravi. Tom će prilikom dobiti sve relevantne informacije te se upoznati s radom, aktivnostima i uspjesima ove srednje škole.

Tako će novinarska skupina predstaviti prethodne brojeve uspješnog školskog lista Dvanaesterca, a bit će riječi i o državnim natjecateljskim, novinarskim, literarnim i sportskim postignuća njihovih bivših i sadašnjih učenika. Pritom će domaćini biti otvoreni za sva pitanja i nedoumice.

Nastavnici za okupljene pripremaju niz interaktivnih aktivnosti na pametnim pločama i tabletima, kvizove, zanimljive pokuse iz prirodnih znanosti te još poneka iznenađenja. Bogat program ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata i ugodna atmosfera dovoljan je razlog da subotnje jutro provedete u XII.!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap