Pretraga

Darovali smo ulaznice za konferenciju Obrazovanje na prekretnici, ovo su dobitnici

A- A+

Obrazovanje na prekretnici naziv je druge konferencije u organizaciji portala srednja.hr. Održat će se 7. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Za svoje smo čitatelje organizirali darivanje u kojem smo planirali podijeliti 3 x 2 ulaznice za događaj, no zaprimili smo puno kvalitetnih prijava, stoga smo na kraju podijelili koju ulaznicu više!

Do konferencije Obrazovanje na prekretnici nas dijeli još sasvim malo vremena. Riječ je o drugoj konferenciji u organizaciji portala srednja.hr, a održat će se 7. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Posjetitelje očekuje cjelodnevni program ispunjen panelima, predavanjima i prilikama za umrežavanje. Raspravljat ćemo, između ostalog, o novim zakonima, znanjima i vještinama kvalitetnih profesora, deficitarnim nastavnim smjerovima, vezi između školstva i problema u ugostiteljstvu. Slušat ćemo predavanja o znanosti i predviđanju sportskih rezultata, povijesnoj perspektivi sukoba u Ukrajini i online poučavanju učenika. Cijeli program pogledajte ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Ulaznice se prodaju putem Entria po cijeni od 350 kn (46,45 €). Za učenike i studente, ulaznica je nešto jeftinija i iznosi 175 kn (23,23 €). Također, pretplatnicima portala srednja.hr omogućili smo dvije pogodnosti. Mjesečni i godišnji pretplatnici će konferenciju moći pratiti online uživo, i to posve besplatno, a ako žele prisustvovati uživo, ulaznice će platiti po 50 % sniženoj cijeni. Više o tome pročitajte ovdje. Do ulaznica je bilo moguće doći i posve besplatno ako ste se uključili u naše darivanje.

Uključiti se u darivanje je bilo posve jednostavno. Uvjet je bio da nam se javite s kreativnom porukom i objasnite zašto želite doći. U pravilima darivanja smo objasnili kako dijelimo 3 x 2 ulaznice, no s obzirom na velik broj kvalitetnih prijava koje smo zaprimili, odlučili smo podijeliti 10 x 2 ulaznice. Dobitnici su: Dora Tomić-Zuanin, Mirko Milak, Tatjana Šikić, Gordana Popovic, Antonija Bukša, Antun Maletić, Mijatović Marija, Marina Juriša, Ivana Vukić, Darinka Štampar Šmaguc.

Zahvaljujemo svima koji su se uključili u darivanje, a dobitnicima čestitamo. O načinu preuzimanja ulaznica dobitnike ćemo informirati putem e-mail adrese koju su naveli u prijavi.


Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap