Pretraga

Delije sever ritvitale prilog o studentima FPZG-a koji su slali pomoć u sve tri zemlje pogođene poplavom

A- A+

Delije sever danima na svom Twitteru objavljuju postove ili ritvitaju objave vezane uz poplave, pomoći, humanitarne akcije iz sve tri zemlje pogođene poplavom. Među takvim ritvitovima našao se i onaj o HRT-ovoj emisiji Labirint u kojoj je prikazan prilog o članovima Kluba studenata FPZG-a koji su slali pomoć građanima i građankama poplavljenih područja Hrvatske, BiH te Srbije.

Screenshot Twitter

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu poput mnogih drugih studenata organizirao je akciju kojom prikupljaju pomoć za unesrećene poplavom. Studenti su prikupljene donacije slali građanima pogođenima poplavom u Hrvatskoj, ali i BiH te Srbiji.

O njihovoj humanitarnoj akciji snimljen je prilog koji je emitiran u četvrtak navečer 22. svibnja u HRT-ovoj emisiji Labirint. Najavu emisije kao i preporuku za gledanje priloga o KSFPZG-ovcima na svom Twitter profilu objavila je Hrvatska radiotelevizija, a istu objavu ritvitale su Delije sever.

Naime, u posljednjih nekoliko dana Delije, to jest jedna najorganiziranijih, najvjernijih, najbučnijih i najboljih navijačkih grupa u Europi, objavljuju i ritvitaju sve vijesti o poplavama, humanitarnim akcijama i pomoći iz sve tri zemlje.

Ujedninjeni navijači Crvene Zvezde tako su prepoznali i vrijednost studenata FPZG-a koji su samo dio slagalice kojom se brišu granice između Hrvatske, Srbije i BiH.

Delije sever ritvitale prilog o studentima FPZG-a koji su slali pomoć u sve tri zemlje pogođene poplavom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap