Pretraga

‘Đir s mladima’: Ova ekipa mobilizira mlade ljude da kažu što im nedostaje u gradu i koje im promjene trebaju

A- A+

Povodom Međunarodnog dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza, inicijativa Split grad za mlade organizira ‘Đir s mladima’. Riječ je o akciji koja želi poručiti mladima da nisu pasivni i da ih se treba ozbiljnije uključiti u proces donošenja odluka.

Inicijativa Split grad za mlade organizira ‘Đir s mladima’ povodom Međunarodnog dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza. Riječ je, naime, o akciji čija je zadaća poručiti mladima da nisu pasivni i da ih se treba ozbiljnije uključiti u proces donošenja odluka.

Okupljanje je planirano dan ranije, u četvrtak, 11. kolovoza, u 19 sati, na Šperunu ispred Kluba Zona, a okupljeni će sa Šperuna prošetati do zgrade gradske uprave gdje će ispisati poruke pred ulaznim vratima Banovine.

Izdvojeni članak

Na području Splita otvara se novi kampus: Učenici će imati organiziran prijevoz iz svih okolnih mjesta

– Na sam Međunarodni dan mladih donositelja odluka i zaposlenike gradske uprave dočekat će poruke koje ukazuju što mladima nedostaje u Splitu, ideje kako mladi mogu doprinijeti pozitivnim promjenama te vizije kakav grad žele, objašnjavaju organizatori akcije.

Sve informacije o ‘Điru s mladima’ mogu se pronaći na društvenim mrežama inicijative Split grad za mlade na Facebooku, Instagramu i TikToku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap