Pretraga

Dirljivo pismo i želja 9-godišnjeg dječaka dobilo sretan završetak

A- A+

Uoči nove godine svi gajimo nadu kako će sljedeća biti uspješnija i pozitivnija na svim poljima. Uglavnom nastojimo i donijeti neke odluke, kojima ćemo promijeniti svoje loše navike te se upotpuniti kao osoba. Krenuti na tečaj stranog jezika, vježbati u teretani, prestati pušiti, ali sve od famoznog prvog siječnja. No, sve te želje i namjere izgledaju nevažne i mizerne, u usporedbi sa dirljivom koju je zaželio 9-godišnji Mihajlo Marinković u svome pismu ‘Djedu Mrazu’.

Foto: doznajemo.com

Svi se nadaju kako će sljedeća godina biti barem malo bolja i uspješnija od one koja je na izmaku. Osim nade, mnogi se odlučuju i sami preuzeti dio odgovornosti pa imaju svakojake novogodišnje odluke poput prestanka pušenja, startanja s tjelovježbom, upis na tečaj brzog čitanja ili stranog jezika. Nažalost, dosta je onih koji nemaju vremena razmišljati o ovakvim trivijalnostima, budući da su opterećeni puno ozbiljnijim stvarima.

Izdvojeni članak

Izravno ljubavno pismo prvašića očaralo milijune ljudi

Samo da Kosta može čuti

Među njima je i mali te skromni Mihajlo Marinković (9), koji ima samo jednu želju za novu godinu, a to nikako nisu igračke, kompjuteri, bicikli ili slično. Portal doznajemo.com donosi dječakovo pismo Djedu Mrazu, koje vas ne može ostaviti ravnodušnim.

Dragi Djeda mraze

meni ne moraš ništa ove godine da doneseš poklone za novu godinu. Ja bih samo želio da ljudi pomognu mom bratu da može čuti. I ja i Kosta smo bili dobri ove godine.

Mihajlo”

Izdvojeni članak

Status na Facebooku teško oboljelog mladića (19) iz BiH-a dirnuo mnoga srca

‘Djed Mraz uslišao Mihajlove želje’

Još prošle godine je sada već 10-godišnji dječak napisao ovo pismo. Naime, njegov tada 2-godišnji brat je imao teško oštećenje sluha, uz koje je dječačić i sam teško sklapao riječi. Za ugradnju slušnog aparata trebalo je izdvojiti šest i pol tisuća eura.

U međuvremenu je organizirana humanitarna akcija u kojoj je potrebiti novac prikupljen. Mali Kosta je operiran i imat će sretno djetinjstvo.

Uz hepiend, najvažnija poruka priče je kako jedan tako mali dječak u pismu Djedu Mrazu, za sebe ne traži niti lizalicu, već želju upućuje za svoga brata.

Dirljivo pismo i želja 9-godišnjeg dječaka dobilo sretan završetak
Share via
Copy link
Powered by Social Snap